Λάμψη μοντέλων στη Νέα Υόρκη

H Γκάρνερ στην τηλεόραση και ο Άφλεκ στο σπίτι του

Η Ιρίνα Σάικ έγινε πρόσφατα μανούλα γεννώντας τον καρπό της σχέσης της με τον ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ. Τράβηξε όμως πάνω της τα φλας των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί με ένα εντυπωσιακό μεταλιζέ φόρεμα Βερσάτσε. Πήρε μάλιστα και το βραβείο fashion icon της χρονιάς.

«Είμαι τόσο ευτυχισμένη που το παίρνω στα 32,ξέρετε...Κάποια μοντέλα ξεκίνησαν νωρίς και εγώ ξεκίνησα λίγο αργότερα» είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Δεν ήταν όμως μόνο η Σάικ το αστέρι της βραδιάς. 

Η Χέιλι Μπάλντουιν πόζαρε με καμάρι και οι κάμερες ζούμαραν στο δαχτυλίδι των αρραβώνων της. Η Πάρις Τζάκσον πόζαρε με τον σκύλο της.

Η Τζίτζι Χαντίντ επέλεξε μια ασύμμετρη ασημί τουαλέτα.

H Γκάρνερ στην τηλεόραση και ο Άφλεκ στο σπίτι του

Η Τζένιφερ Γκάρνερ βρέθηκε στην δημοφιλή εκπομπή του Αμερικανού τηλεπαρουσιαστή Jimmy Fallon.

Δεν μιλήσε για την πρόσφατη περιπέτεια του πρώην της Μπέν Αφλεκ και τη βοήθεια που του προσφερε όταν τον συνόδευσε στο κέντρο απεξάρτησης από το αλκοόλ πριν δυο εβδομάδες.Διηγήθηκε όμως με απολαυστικό τρόπο την περιπέτεια που είχε στη Σουηδία,ενώ έκαναν καγιάκ με την κόρη της.

Όσο για τον Αφλεκ; Ο 46χρονος ηθοποιός πήρε δεύτερη άδεια μέσα σε δυο εβδομάδες και βγήκε εμφανώς καταβεβλημένος από το κέντρο απεξάρτησης του Μαλιμπού. Απέξω τον περίμενε  η Σώνα Σέξτον,το 22χρονο κουνελάκι του Πλέιμποϊ με την οποία διατηρεί σχέση τον τελευταίο καιρό.   


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top