Διακοπές στη Μύκονο κάνει ο James Franko

Τα ελληνικά νησιά εξακολουθούν να επιλέγουν διάσημοι του Χόλυγουντ

O γοητευτικός James Franko βρίσκεται ιncognito στο νησί των ανέμων για διακοπές.

Ωστόσο μια φωτογραφία του βραβευμένου με  χρυσή σφαίρα και υποψήφιου για Όσκαρ ηθοποιού, μαζί με Ελληνα θαυμαστη του τον πρόδωσε, αποκαλύπτοντας πως ο χολιγουντιανός σταρ επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές του.

Ο James Franko, ο οποίος φημίζεται για τις εκκεντρικές εμφανίσεις του και τους ακόμη πιο ιδιαίτερους ρόλους του στις ταινίες Σπάιντερμαν και Μίλκ, φαίνεται πως τώρα είναι πιο γοητευτικός από ποτέ.

Οι όμορφοι εγγονοί της πριγκίπισσας Μαργαρίτας κάνουν διακοπές στην Ελλάδα 

Οι εγγονοί της πριγκίπισσας Μαργαρίτας Arthur και Sam Chatto βρίσκονται στο Λιμένι, ένα παραθαλάσσιο χωριό της Μάνης και έναν από τους πιο παραδοσιακούς οικισμούς της περιοχής και οι φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω Instagram.

Η παρέα απόλαυσε τις παραλίες και το καλό φαγητό της περιοχής...ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί στα βράχια...

Παρέα με φίλους στην Μεσόγειο η Jennifer Aniston

Αλλα και η Jennifer Aniston κάνει διακοπές στη Μεσόγειο. Κάνοντας ένα διάλλειμα από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας ,πέρασε  μερικές ημέρες στο σπίτι του φίλου της Τζορτζ Κλούνεϊ ,στη λίμνη Κόμο μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Άνταμ Σάντλερ και την γυναίκα του, Τζάκι.

Στα πλάνα που βλέπετε η Τζένιφερ Άνιστον απολαμβάνει τη βόλτα της με ιδιωτικό σκάφος,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιο ήρεμη από ποτέ…έχοντας αφήσει πίσω τον χωρισμό της με τον Τζάστιν Θέροου …

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top