Δείτε πόσο στοιχίζει η... γκαρνταρόμπα της Μeghan Μarkle!

Έχει ξοδέψει 180.000 ευρώ... για 15 σύνολα!

Η Meghan Markle μπορεί να σταμάτησε κάποιες παλιές της συνήθειες για χάρη της βασίλισσας, όμως είχε ευκαιρίες επέκτασης της γκαρνταρόμπας της. Η ίδια θεωρείται πια ένα σύμβολο της μόδας που επηρεάζει πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο και γίνεται πρότυπο για τις στυλιστικές της επιλογές. Άλλωστε πλέον είναι μια Δούκισσα και πρέπει να εμφανίζεται όπως αρμόζει.

Η Meghan όμως, ξοδεύει πολλές χιλιάδες ευρώ για τα outfits της και θεωρείται σπάταλη σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της “Daily Mail”.  Μέσα σε μερικούς μόνο μήνες η δούκισσα του Σάσεξ έχει ξοδέψει 180.000 ευρώ…. για 15 outfits!

Όμως, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ποιος πληρώνει τα ρούχα της Meghan.

«Από τη στιγμή που ανήκει στη βασιλική οικογένεια, ο... λογαριασμός και της βασιλικής γκαρνταρόμπας πηγαίνει στον πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο», λέει η Katie Nicholl, στυλίστρια και ειδικός στην ενδυμασία της βασιλικής οικογένειας.

Ας πάρουμε μία ιδέα για το πόσο κοστίζει το κάθε σύνολο της δούκισσας...

Το εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα που επέλεξε η Meghan Markle να φορέσει σε μία από τις εμφανίσεις της ανήκει στον οίκο Brandon Maxwell και στοιχίζει 1.392$.

 

Η δούκισσα έκανε μία διαφορετική και άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στο Wimbledon φορώντας ένα λευκό παντελόνι και ένα γαλάζιο- λευκό πουκάμισο Ralph Lauren. Το σύνολο έχει sold οut την επόμενη μέρα.

 

Στην έκθεση για τον Nelson Mandela η Meghan εμφανίστηκε με ένα νουντ φόρεμα House of Nonie αξίας $825.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top