Στις 12 Οκτωβρίου παντρεύεται η πριγκίπισσα Ευγενία - Θα κάνει ανοιχτό γάμο

Θα επιτρέψει σε 1.200 κοινούς θνητούς να παρακολουθήσουν την τελετή

(Δείτε στο βίντεο το love story της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον πρώην μπάρμπαν αγαπημένο της)

Μετά τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ακόμη ένας πρόκειται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον! 

Πρόκειται για εκείνον της άλλης εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ, Ευγενίας, η οποία θα ντυθεί νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της, Jack Brooksbank, στις 12 Οκτωβρίου. 

Πριγκίπισσα Ευγενία

Ο γάμος του ζευγαριού θα τελεστεί στο Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor. Εκεί δηλαδή που έγινε ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle! 

Η πριγκίπισσα Ευγενία με τον αρραβωνιαστικό της

Μάλιστα, η 28χρονη γαλαζοαίματη πρόκειται να κάνει ανοιχτό γάμο, αφού, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού, μπορούν να τον παρακολουθήσουν από κοντά 1200 άτομα από το κοινό, αρκεί φυσικά να συμπληρώσουν την απαιτούμενη φόρμα. 

«Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Jack Brooksbank θα ήθελαν να προσκαλέσουν μέλη του κοινού να συμμετάσχουν στο γάμο τους στις 12 Οκτωβρίου 2018, για να παραστούν στο περίβολο του κάστρου Windsor», έγραφε η ανακοίνωση του Buckingham. «1.200 μέλη του κοινού θα μπορούν να δουν την άφιξη του ζευγαριού και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην εκκλησία, να ακούσουν τη ζωντανή μετάδοση της Υπηρεσίας Γάμου και να παρακολουθήσουν την έναρξη της πομπής καθώς το ζευγάρι θα αναχωρεί στο τέλος της τελετής»

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ αρραβωνιάστηκε τον 31χρονο  αγαπημένο της, Jack Brooksbank (πρώην μπάρμαν) με τον οποίο είναι μαζί 7 χρόνια, κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Νικαράγουα στις αρχές Ιανουαρίου. 

Η 28χρονη Ευγενία του York είναι η δεύτερη και μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson. Ο 57χρονος Δούκας του York είναι το τρίτο παιδί της Ελισάβετ Β' και δεύτερος γιός της-- μετά τον 69χρονο πρίγκιπα-διάδοχο Κάρολο και την 67χρονη πριγκίπισσα Άννα. Το τέταρτο και τελευταίο παιδί της βασίλισσας είναι ο 53χρονος πρίγκιπας Edward. 
 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top