Μύρωνας Στρατής: Μιλά πρώτη φορά για την εκλεκτή της καρδιάς του!

''Με την Κατερίνα Ζαπάρδα συζούμε εδώ κι έναν χρόνο''

Μύρωνας Στρατής σύντροφος εκλεκτή της καρδιάς ερωτευμένος

Ο Μύρωνας Στρατής μετά τα ταξίδια για τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις, ανυπομονεί για την επιστροφή του στο σπίτι.

Και αυτό γιατί εκεί τον περιμένει η αγαπημένη του Κατερίνα Ζαπάρδα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να μιλήσει στη Reallife για τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά και είναι μαζί τα τρία τελευταία χρόνια.


«Είμαι σε σχέση. Από τη στιγμή που ενημερώθηκα πως υπάρχουν φωτογραφίες, δεν μπορώ να ισχυριστώ πως δεν είμαι. Αυτή τη σχέση την έχω προστατεύσει πολύ και, αν με ρωτήσεις, θα σου πω πως δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να την εκθέσω. Είχα μία σχέση «επώνυμη» πριν από κάποια χρόνια, η οποία είχε απασχολήσει τον κόσμο και τότε είχα σοκαριστεί γιατί, όταν βλέπεις τον εαυτό σου σε ένα περιοδικό και δίπλα είναι η κοπέλα σου, είναι σαν να βλέπεις την ζωή σου σε ταινία. Από την αρχή της συγκεκριμένης σχέσης μέχρι και το τέλος της, με ρωτούσαν συνεχώς και ήταν αμήχανο… Όταν έμαθα πως κυκλοφορούν φωτογραφίες μου με την Κατερίνα και από τη στιγμή που είμαστε μαζί για περισσότερο από τρία χρόνια, δεν θέλω να φτάσω στο άλλο άκρο του να κρύβομαι και να κάνω αυτά που κοροϊδεύω», δηλώνει.

«Με την Κατερίνα γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε ένα νοσοκομείο. Δεν είναι δύσκολο αν θέλεις να μην κυκλοφορήσει η σχέση σου. Αν πας σε κάποια πρεμιέρα χέρι-χέρι με την αγαπημένη σου, είναι σαν να την παρουσιάζεις. Δεν κρυβόμουν, απλά δεν το «πούλησα». Με την Κατερίνα μένουμε μαζί εδώ και έναν χρόνο στο σπίτι μου στη Νέα Σμύρνη. Η συγκατοίκηση είναι μια χαρά. Είναι σημαντικό σε μία σχέση ο ένας να μη σπάει τα νεύρα του άλλου. Περνάμε καλά, αν και προς το παρόν δεν έχουμε μιλήσει για γάμο. Το ότι θέλω να γίνω μπαμπάς το ξέρω από πολύ νωρίς, γιατί οι γονείς μου είναι πολλοί νέοι και μου αρέσει αυτό, θέλω να δημιουργήσω και εγώ οικογένεια μικρός», λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top