Ξέσπασε η σύζυγος του Bill Gosby: «Από πότε όλες οι καταγγέλλουσες λένε την αλήθεια;»

Έσπασε τη σιωπή της μια εβδομάδα μετά την καταδίκη του ηθοποιού

Το ξέσπασμα της συζύγου του Bill Gosby μετά την καταδίκη

Η σύζυγος του Bill Gosby «έσπασε» τη σιωπή λίγες μέρες αφότου ο 80χρονος ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για τη σεξουαλική κακοποίηση της Andrea Constand.

Η 74χρονη Camille Cosby, η οποία είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό από το 1964, κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι τον έχουν δαιμονοποιήσει και τον εισαγγελέα για δικαστική παρωδία.

Μέσω Facebook, η Camille Cosby υπογράμμισε πως «πρόκειται για λιντσάρισμα, όχι για πραγματική δικαιοσύνη. Πρόκειται για μια τραγωδία από την οποία πρέπει να απαλλαχθούμε όχι μονάχα για τον Bill Gosby αλλά για τη χώρα».

«Από πότε όλες οι καταγγέλλουσες λένε την αλήθεια;» διερωτήθηκε, προτού αρχίσει να αναφέρει ως παραδείγματα δικαστικές υποθέσεις όπου Αφροαμερικανοί καταδικάστηκαν βάσει ψευδών καταγγελιών.

Επιπλέον, κατηγόρησε τη Δικαιοσύνη του όχλου ότι προκάλεσε το «λιντσάρισμά» του, καθώς άσκησε πιέσεις για την ακύρωση των εμφανίσεων του κωμικού και την αφαίρεση των τιμητικών διακρίσεών του.

H Camille Cosby καταφέρθηκε, επίσης, εναντίον του Kevin Steele, του εισαγγελέα της κομητείας του Μοντγκόμερι, που έφερε την υπόθεση στο φως της δημοσιότητας το 2015, ζητώντας να διεξαχθεί «ποινική έρευνα» σε βάρος του, καθώς πρωταρχικός στόχος του είναι η αυτοπροβολή του.

Xωρίς να την κατονομάζει, κατηγορεί και την Andrea Constand για «ψευδορκία» κατά τη διάρκεια της δίκης.

O Bill Cosby κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό της Andrea Constand το 2004, στο σπίτι του στη Φιλαδάλφεια, μετά από τρεις εβδομάδες "παρουσίας" στις δικαστικές αίθουσες. Η γνωριμία τους μετρούσε δύο χρόνια και συγκεκριμένα από το 2002, τότε που εκείνη ήταν μόλις 29 χρονών και διευθύντρια επιχειρήσεων της μπασκετικής ομάδας του Πανεπιστημίου Temple

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω κοινών φίλων, στο κάμπους, στο Liacouris Center κι από την πρώτη στιγμή, ο 80χρονος σήμερα Cosby ανέπτυξε μία «ερωτική διάθεση» για την πρώην αθλήτρια του μπάσκετ.

Μάλιστα, ακόμα 5 γυναίκες κατέθεσαν ότι έχουν αντιμετωπίσει βίαιη συμπεριφορά από τον κωμικό ηθοποιό: υποστήριξαν ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά, εκμεταλλευόμενος την ισχυρή του θέση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top