Charlize Theron: «Θα ήμουν πολύ διαφορετικός γονιός αν είχα παιδιά στα 20»

H ηθοποιός που είναι από τη Νότια Αφρική, έχει υιοθετήσει δύο παιδιά 2 και 6 ετών

Για τη μητρότητα και την απόφασή της να αποκτήσει παιδιά σε μεγάλη ηλικία μιλά η Charlize Theron, μια από τις πιο όμορφες και πετυχημένες γυναίκες του Χόλιγουντ.

Η ηθοποιός δεν διστάζει να μεταμορφωθεί.. ακόμη και σε... τέρας, αν πρόκειται να κερδίσει Οσκαρ, όπως στο Monster.. Τώρα η 42χρονη σταρ, παίρνει ξανά κιλά για να παίξει μια ταλαίπωρη μάνα 3 παιδιών στην ταινία "Tully".

«Μόλις είχα περάσει τους πρώτους μήνες με το δεύτερο παιδί μου όταν πήρα το σενάριο. Το διάβασα και είπα  ναι...ξέρω πως είναι», είπεη Charlize.

Η εκρηκτική ξανθιά της διαφήμισης του Campari έχτισε καριέρα  και 25χρόνια μετά είναι superstar.  Όμως άργησε να  γίνει μάνα κάτι που δεν έχει μετανιώσει, όπως δηλώνει.

«Θα ήμουν πολύ διαφορετικός γονιός αν είχα τα παιδιά στα 20.  Μου αρέσει που έγινα μητέρα όταν θέλησα να γίνω μητέρα. Μου δίνει δύναμη».

Η Charlize που είναι από τη Νότια Αφρική, έχει υιοθετήσει δύο παιδιά 2 και 6 ετών και έχει πολλά κοινά με την ηρωίδα που υποδύεται.  Παρ' όλα αυτά πιστεύει πως η ταινία στέλνει θετικό μήνυμα σε όλες τις  απεγνωσμένες μαμάδες.

«Νομίζω ότι η ισορροπία είναι αυτό με το οποίο μπορεί να ταυτιστεί κάθε γονιός... Πάντα αγωνιζόμαστε να βρούμε αυτή την ισορροπία...», είπε η όμορφη ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top