O Ben Affleck δίνει σε ζωή σε αγοράκι με καρκίνο μέσω Facetime - Ο 11χρονος είχε ζητήσει να δει τον Batman

Όταν ο χολιγουντιανός ηθοποιός είδε την έκκληση του νοσοκομείου, άφησε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας και έσπευσε να βοηθήσει όπως μπορoύσε

Μεγαλείο ψυχής από τον Ben Affleck. Ο σταρ του Χόλυγουντ μίλησε στο Facetime με νεαρό θαυμαστή του που έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο, συγκινώντας τον κόσμο.

Τα θλιμμένα μάτια του 11χρονου Μακούτα χαμογέλασαν για λίγο. Λίγο πριν πεθάνει είχε ζητήσει να δει τον Μπάτμαν. Όταν ο χολιγουντιανός ηθοποιός είδε την έκκληση του νοσοκομείου, άφησε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας στη Χαβάη και έσπευσε να βοηθήσει όπως μπορoύσε.

Ο πατέρας του Μακούτα, που έχει επτά παιδιά, μετανάστευσε στις ΗΠΑ, ωστόσο η μητέρα του και τέσσερα από τα αδέλφια του μένουν σε ένα κέντρο προσφύγων στη Ζιμπάμπουε. Ο Μπάτμαν ανταποκρίθηκε άμεσα, συνεννοήθηκε με το νοσοκομείο και τους εθελοντές να κάνουν ότι είναι δυνατό για να ενώσουν την οικογένεια ξανά στην Ατλάντα.

Στο ίδιο θέμα δείτε επίσης τον "Kill Bill" Ταραντίνο να κουνιέται σε παιχνίδι Scooby doo με κέρμα  και τον Τζάστιν Μπίμπερ να πηγαίνει για ποδόσφαιρο και να φεύγει τραυματισμένος.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top