Βαγγέλης Κακουριώτης: Αυτή είναι για τον 21χρονο τραγουδιστή η πιο ωραία Ελληνίδα

Ποιες οι δύο αγάπες που έχει θυσιάσει για το DWTS;

Δείτε στο βίντεο μία από τις εμφανίσεις του στο DWTS

 

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε ο Βαγγέλης Κακουριώτης, πρώην μέλος του συγκροτήματος Boys an Noise, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στο Dancing with the Stars.

Aν και ο χορός είναι μέρος της δουλειάς του, στα live του show ο 21χρονος τραγουδιστής αναγκαστεί να ξεπεράσει τον εαυτό του.

«Ίσως είναι η πρώτη φορά που βιώνω τέτοια πίεση. Πριν πάρω την απόφαση να πάω, το συζήτησα με την εταιρεία μου, την Panik Records, και με προειδοποίησαν ότι είναι ένα πολύ απαιτητικό πρότζεκτ. Ήξεραν, όμως, πως αν πω το “ναι” θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Είναι και για καλό σκοπό, για το Make–A–Wish» τονίζει.

Για να προλαβαίνει τις πρόβες, έχει θυσιάσει δύο μεγάλες του αγάπες: το crossfit και το μποξ. «Τώρα έχω αφήσει τις προπονήσεις πίσω γιατί δεν προλαβαίνω. Ξεκινάω την πρόβα στις 11.00 το πρωί, διαρκεί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα, γυρίζω στο σπίτι δύο ώρες και φεύγω για τη βραδινή πρόβα. Ακόμα και αυτό το δίωρο της ξεκούρασης για εμένα είναι βασανιστικό γιατί το μυαλό μου είναι εκεί. Όμως είναι μεγάλη εμπειρία. Περιμένω πώς και πώς το Πάσχα για να πάω διακοπές. Θέλω να χαλαρώσω» παραδέχεται.

 Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ποια είναι για εκείνον η πιο ωραία Ελληνίδα. Όπως είπε αυτή δεν είναι άλλη από την Ευαγγελία Αραβανή, την παρουσιάστρια του DWTS, καθώς, όπως εξήγησε, όταν όταν βγαίνει στη σκηνή του DWTS η ενέργεια και τα vibes που παίρνει ο θεατής είναι απίστευτα!

 Τον ίδιο τον ενδιαφέρει να έχει δίπλα του μια τόσο εντυπωσιακή κοπέλα; «Μου αρέσει μια γυναίκα να είναι όμορφη. Η εμφάνισή της αναπόφευκτα είναι αυτή που θα τραβήξει το βλέμμα μου, αλλά αυτό που θα με κερδίσει είναι ο εσωτερικός της κόσμος» ανέφερε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top