Αποκλειστικό Star: H Δήμητρα Ματσούκα αντεπιτίθεται για το τροχαίο: "Δεν προσπάθησα να διαφύγω"

Όσα δήλωσε η ηθοποιός στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων

Τη δική της απάντηση σε όσα γράφτηκαν για την εμπλοκή της στο τροχαίο ατύχημα, έδωσε η Δήμητρα Ματσούκα, μιλώντας αποκλειστικά στην Κατερίνα Ρίστα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Φανερά εκνευρισμένη, δήλωσε  θύμα αυτής της ιστορίας και όχι... θύτης

Η γνωστή ηθοποιός, μετά το τέλος της παράστασης «Μια ξεχωριστή μέρα» δεν μπόρεσε να κρύψει τον... εκνευρισμό της για τον κύριο που προκάλεσε την αιτία της παρεξήγησης, τον οποίο μάλιστα αποκάλεσε «κουραμπιέ».

«Δεν θα το αρνηθώ, τον είπα κουραμπιέ, δεν το έγραψα αυτό στην ομολογία μου , από φόβο...γιατί φοβόμουν μήπως δεχτώ κι άλλη μήνυση για εξύβριση από την ένωση ζαχαροπλαστών, γιατί είναι ένα πολύ αγαπημένο είδος ο κουραμπιές, Χριστουγεννιάτικο και αγαπημένος σε όλους μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως περιέγραψε η Δήμητρα Ματσούκα μπροστά στην κάμερα του Star «με χτύπησε μία κυρία, την άφησα να φύγει, βιαζόμουνα για να έρθω στο θέατρο, στην παράστασή μου. Σε έτερο μέρος και σε ύστερο χρόνο, με σταμάτησε ένας κύριος, ο οποίος ήταν φίλος αυτής της κυρίας και ουρλιάζοντας δεν με άφηνε να φύγω. Μου έκλεισαν το δρόμο με το όχημα της κυρίας που μου προκάλεσε το ατύχημα που προπορευόταν και δεν μ΄αφηνε να φύγω. Έτσι λοιπόν εγκατέλειψα το αυτοκίνητο με το κλειδί επάνω και την μητέρα μου,  που φώναξα για να βρίσκεται εκεί όταν θα έφτανε η τροχαία». 

Ωστόσο , η Δήμητρα Ματσούκα παραδέχτηκε  πως οδηγούσε.... ανασφάλιστο αυτοκίνητο, γιατί απλώς είχε.... ξεχάσει να ανανεώσει το ασφαλίστήριό της! 

«Έλειπα από την Αθήνα, ήμουνα τρεις μήνες στη Θεσσαλονίκη κι είναι κάτι το οποίο παρέλειψα τελείως. Κι όταν ήρθα στην Αθήνα είχα τις πρώτες μου παραστάσεις , πρεμιέρα , συνεντεύξεις και δεν είμαι περήφανη γι΄αυτό... Πάντως ομολογώ ότι ήταν ανασφάλιστο. Πλήρωσα το πρόστιμο ως όφειλα και είναι όλα πια τακτοποιημένα και νόμιμα» ανέφερε.

Νιώθοντας αδικημένη, όπως λέει , από τη σφοδρή επίθεση που δέχτηκε,  μέσω δημοσιευμάτων, η Δήμητρα Ματσούκα ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά σε βάρος όσων την συκοφάντησαν. Το αυτοκίνητό της είναι πλέον ασφαλισμένο.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top