Δήμητρα Ματσούκα: Ενεπλάκη σε τροχαίο με... ανασφάλιστο όχημα - Τι λέει η μητέρα της στο Star

Διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι η ηθοποιός προσπάθησε να το σκάσει

Σε τροχαίο ενεπλάκη Δήμητρα Ματσούκα! Η αστυνομία της αφαίρεσε δίπλωμα οδήγησης και άδεια κυκλοφορίας, ενώ της έβαλε και πρόστιμο πεντακοσίων ευρώ, καθώς το αυτοκίνητό της ήταν ανασφάλιστο.

Η μητέρα της ηθοποιού Ελένη Ματσούκα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ.

Όπως λέει στο Star μόλις μέτρα από το σπίτι της στον Νέο Κόσμο έγινε το ατύχημα... Η Δήμητρα Ματσούκα πήγε στο πατρικό της για να την δει, προτού φύγει για το θέατρο.

«Ήταν παρκαρισμένο το παιδί και πήγε να κλείσει την πόρτα και την ώρα εκείνη μια κυρία πήρε τη στροφή απότομα και έπεσε πάνω της. Πάνω στην πόρτα. Πώς δεν το σκότωσαν κιόλας το παιδί!» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το τροχαίο έγινε το βράδυ της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Ηρακλέους και Βρεσθένη. Ένα αυτοκίνητο προσπάθησε να διασχίσει την Ηρακλέους. Τότε συγκρούστηκε με το αμάξι της ηθοποιού που βρισκόταν  πάνω στην στροφή.

Αρχικά ακούστηκε ότι η ηθοποιός, μετά τη σύγκρουση, προσπάθησε να "το σκάσει", γεγονός όμως που διαψεύδει η μητέρα της...!

Τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα -όπως αυτό της ηθοποιού- που κυκλοφορούσαν στο δρόμο μέχρι πέρσι άγγιζαν τις 800.000!! Φέτος μειώθηκαν στις 350.000 μετά από... απειλή των αρχών για τσουχτερά πρόστιμα που θα στέλνονταν με... επιστολή κατ' οίκον!

Δείτε εδώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star...

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top