Συγκινητική στιγμή στα Όσκαρ 2018: Η Frances McDormand σήκωσε όρθιες όλες τις γυναίκες!

Την ώρα που πήγε να παραλάβει το Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου

Με το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ» έφυγε από το Dolby Theatre στο Los Angeles, η ηθοποιός Frances McDormand.

Ωστόσο ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το χρυσό αγαλματίδιο και κατάφερε να σηκώσει όρθιες με την ομιλία της, όλες της γυναίκες που ήταν στην αίθουσα.


«Έχω κάποια πράγματα να πω. Ευχαριστώ τον Μάρτιν ΜακΝτόνα - δες τι έκανες. Είμαστε ένα μάτσο αναρχικοί, αλλά τα καταφέρνουμε καλά» είπε η ηθοποιός και κάλεσε όλες τις γυναίκες που ήταν υποψήφιες απόψε, σε κάθε κατηγορία, να σηκωθούν. «Μη μας μιλάτε μόνο απόψε στο πάρτι, καλέστε μας στα γραφεία σας να μιλήσουμε για τη δουλειά μας», πρόσθεσε.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε πως είναι το δεύτερο Όσκαρ για την 61χρονη ηθοποιό. Το πρώτο Όσκαρ το είχε πάρει πριν από 21 χρόνια για το Fargo των αδελφών Κόεν.

Μάλιστα, η Frances McDormand έχει ήδη κερδίσει φέτος Χρυσή Σφαίρα και το βραβείο του Σωματείου των Ηθοποιών για το συγκεκριμένο ρόλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top