Το κίνημα «Time’s Up» θα είναι ένα μέρος των Oscar, αλλά δε θα υπάρχει dress code

Το κίνημα δεν αφορά μόνο στο κόκκινο χαλί

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την 90ή τελετή απονομής των Oscar, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Μαρτίου.

Μπορεί οι celebrities και οι ακτιβίστριες του κινήματος Time’s Up να υποστηρίζει όλα εκείνα τα άτομα που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας τους και να άλλαξε την εικόνα του κόκκινου χαλιού στα Golden Globes και στα βραβεία BAFTA, αλλά δε θα συμβεί το ίδιο και στα Όσκαρ.

Στις προηγούμενες λαμπερές τελετές είδαμε τις stars να εμφανίζονται στο red carpet ντυμένες στα μαύρα, αλλά αυτή τη φορά όσες θέλουν να υποστηρίξουν το κίνημα θα φορέσουν ότι χρώμα τουαλέτας επιλέξουν.

 Από την άλλη πλευρά, η Ακαδημία έχει ήδη διοργανώσει ένα αφιέρωμα επί σκηνής για το έργο του κινήματος και τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί για την νομική υπεράσπιση των θυμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης.

Να σημειωθεί ότι μέλη του κινήματος, μεταξύ των οποίων είναι η δημιουργός του Grey's Anatomy Shonda Rhimes, η Laura Dern, η Ava DuVernay κι η Tessa Thompson, το κίνημα δεν αφορά μόνο στο κόκκινο χαλί.

«Οι γυναίκες που βλέπετε στο κόκκινο χαλί να εκπροσωπούν το Time’s Up τώρα δεν βρίσκονται στο red carpet αλλά ασχολούνται με τον ακτιβισμό» είπε χαρακτηριστικά η Rhimes αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν θα δούμε στα φετινά Oscar τις γυναίκες να διαμαρτύρονται φορώντας μαύρα φορέματα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top