Ηλίας Βρεττός: "Είναι ακινητοποιημένος" μετά το διπλό χειρουργείο - Τη Δευτέρα η πιο δύσκολη επέμβαση

Οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Ηλία Βρεττού μετά το διπλό χειρουργείο που έκανε την Παρασκευή σε χέρι και πόδι ανέφερε στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Σήμερα είναι λίγο καλύτερα. Χθες ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα. Όσοι τον έχουν δει από κοντά λένε ότι έχει τρομερό ψυχικό σθένος και τα αντιμετωπίζει όλα πολύ θετικά… Είναι ακινητοποιημένος τελείως στο κρεβάτι. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η Ναταλία Γερμανού , έστειλε τις ευχές της στον τραγουδιστή:  

«Είναι στα χέρι πολύ καλών γιατρών, σε ένα πολύ καλό νοσοκομείο. Του στέλνουμε όλοι μας την αγάπη. Ηλία δες το ότι θα ξεκουράσεις και τη φωνή σου λίγο. Είναι τόσο δυνατό παιδί, τόσο θετικός άνθρωπος και τόσο ψύχραιμο παλικάρι…» τόνισε.

Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη του με νέα ανάρτηση του στα social media το πρωί του Σαββάτου.

Η επόμενη επέμβαση θα γίνει τη Δευτέρα. Ο τραγουδιστής θα εγχειριστεί στη λεκάνη. Μια εγχείρηση πιο δύσκολη. Τόσο όμως ο τραγουδιστής όσο και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top