Στέλιος Διονυσίου στις "Αλήθειες με τη Ζήνα": Ζήτησα συγγνώμη από τον αστυνομικό αλλά δεν τη δέχτηκε

Δίωξη για τρία πλημμελήματα σε βάρος του

Ποινική δίωξη για τρία πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Στέλιου Διονυσίου που συνελήφθη την Τρίτη στους Αμπελόκηπους όταν προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητο του από δρόμο που είχε κλείσει προσωρινά η Τροχαία.

Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του καλλιτέχνη αφορά στις κατηγορίες της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας και η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Ο Στέλιος Διονυσίου φέρεται να διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς και να χτύπησε έναν τροχονόμο στο χέρι με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου, καθώς προσπαθούσε να περάσει στην απαγορευμένη περιοχή. Η εκδοχή του ίδιου του τραγουδιστή είναι πως δεν υπήρξε καμία σωματική βλάβη και ότι είχε μόνο λεκτική αντιδικία με τον αστυνομικό. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο τραγουδιστής περιέγραψε το περιστατικό και τόνισε: «Όταν συνάντησα τον αστυνομικό στο τμήμα για τις εκατέρωθεν μηνύσεις, του ζήτησα συγνώμη, δεν τη δέχτηκε. Απλώς θέλω να πω ότι δεν μπορώ να ακούω ψέματα. Δεν τον χτύπησα! Υπάρχει το χαρτί του ιατροδικαστή που είναι το πιο επίσημο χαρτί που μπορεί να υπάρξει και λέει ότι δεν υπάρχει ούτε εκδορά, ούτε μελανιά, ούτε γρατζουνιά στον αστυνομικό. Τον χτύπησα άσχημα, το παραδέχομαι, αλλά δεν τον χτύπησα!».

Δείτε σε λίγο το βίντεο

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top