Αλλαγές στα καλλιστεία των ΗΠΑ μετά τη διαρροή e-mail και τα υποτιμητικά σχόλια για τις διαγωνιζόμενες!

Όσα ανακοίνωσε η νέα πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου

Παραμονή Χριστουγέννων έσκασε μια «βόμβα» μεγατόνων στα καλλιστεία των ΗΠΑ μετά τη διαρροή e-mail, με υποτιμητικά σχόλια για τις διαγωνιζόμενες.

Την είδηση μετέδωσε το βρετανικό δίκτυο BBC  και μετά από αυτή την εξέλιξη ο διευθύνων σύμβουλος του Miss America Organization (MAO), του οργανισμού διοργάνωσης καλλιστείων Μις Αμερική, Σαμ Χάσκελ υπέβαλε την παραίτησή του.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» μεγατόνων στα καλλιστεία των ΗΠΑ! Τα υποτιμητικά σχόλια για τις διαγωνιζόμενες και οι παραιτήσεις

Ο οργανισμός (ΜΑΟ) ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα κάνει αλλαγές στους κανόνες συμμετοχής των καλλιστείων ξεκινώντας από την ηλικία.

Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενες μέχρι πρότινος θα έπρεπε να είναι έως 24 ετών ενώ τώρα πια θα είναι έως 25 ετών. Την σχετική ανακοίνωση έκανε μιλώντας  στο The Press of Atlantic City, η νέα πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού, Gretchen Carlson, η οποία στέφθηκε Miss America το 1989.

Gretchen Carlson

Η ίδια μεταξύ άλλων επεσήμανε πως αυτή η αλλαγή έγινε ώστε περισσότερες κοπέλες να μπορέσουν να έχουν ευκαιρίες σε αυτό τον χώρο.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top