«Ο Ντάστιν Χόφμαν μου έβαλε δάχτυλο»

Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από τον ηθοποιό

Νόμιζε ότι θα γλίτωνε με ένα συγγνώμη ο Ντάστιν Χόφμαν, όμως έκανε λάθος, καθώς και δεύτερη ηθοποιός βγήκε δημόσια και τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση.

(Η Κάθριν Ρόσετερ)

Την Παρασκευή, η Κάθριν Ροσέτερ περιέγραψε στον ιστότοπο The Hollywood Reporter ότι ο Χόφμαν την άγγιζε με προσβλητικό τρόπο για μήνες από το 1983 έως το 1985, όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην θεατρική παράσταση «Ο θάνατος του εμποράκου», η οποία μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1985.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της ηθοποιού, όλα ξεκίνησαν όταν ο Χόφμαν τη βοήθησε να πάρει τον πρώτο της ρόλο στο Μπροντγουέι.

Όπως είπε ο Χόφμαν την είχε συστήσει στη σύζυγό του και ήταν εκείνος που την στήριξε στο πρώτο της θεατρικό βήμα.

(Όταν συμπρωταγωνιστούσαν στο "Θάνατο του Εμποράκου")

Όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν σε «μια τρομακτική και αποκαρδιωτική εμπειρία».

Η Ρόσετερ, για τις ανάγκες του ρόλου εμφανιζόταν κατά τη διάρκεια της παράστασης με κομπινεζόν και ζαρντιέρες, όταν μια μέρα ο Χόφμαν έβαλε το χέρι του κάτω από το κομπινεζόν της και άρχισε να τη θωπεύει.

«Τα αγγίγματα συνεχίστηκαν με τρόπο ολοένα και πιο επιθετικό σχεδόν σε κάθε παράσταση, έξι έως οχτώ φορές την εβδομάδα», είπε η ηθοποιός.

«Κάθε βράδυ επέστρεφα στο σπίτι μου κι έκλαιγα. Πώς ο ίδιος άνδρας που έδωσε μάχη για να αναλάβω εγώ αυτόν τον ρόλο, ο οποίος είχε εγκωμιάσει τη δουλειά μου και σε μεγάλο βαθμό ήταν εκείνος που με βοήθησε να ξεκινήσω την καριέρα μου, που μοιράστηκε τη σοφία του ως ηθοποιός, μπορούσε επίσης να εκμεταλλεύεται σεξουαλικά την εξουσία του; Ήταν δικό μου λάθος;», αναρωτήθηκε.

Επίσης σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σύμφωνα με την ηθοποιό, ο Χόφμαν της ζητούσε επανειλημμένως να του κάνει μασάζ στο καμαρίνι του και να τον αγγίζει όλο και πιο ψηλά στα πόδια του, κάτι που εκείνη όμως αρνήθηκε αν κάνει.

Είπε μάλιστα ότι ήθελε να τον καταγγείλει στο συνδικάτο των ηθοποιών του θεάτρου, ωστόσο αρκετοί συνάδελφοί της την αποθάρρυναν, προειδοποιώντας την ότι θα έχανε έτσι τη δουλειά της.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό και άλλες ηθοποιοί, μεταξύ αυτών και η Μέριλ Στριπ είχαν κατηγορήσει τον Χόφμαν ότι τις είχε χαϊδέψει στο στήθος ή στους γλουτούς. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top