Μπέσυ Μάλφα στη "Φωλιά των Κου Κου": «Στην Ελλάδα είμαστε μικρόψυχοι και κατίνες»

Δείτε τι είπε για τις αντιδράσεις που δέχθηκε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για το ρόλο του στη σειρά του Netflix

Καλεσμένη στην εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν η Μπέσυ Μάλφα.

Η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε μεταξύ άλλων την ηθοποιό για τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκαν οι σκηνές του συζύγου της Γεράσιμου Σκιαδαρέση από το ρόλο του  στην σειρά «Suburra» στο Netflix σε δημοσιεύματα. 

Σημειώνεται πως ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο του καρδινάλιου Θεοδόσιου, ο οποίος, όπως φαίνεται στις σκηνές, πρωταγωνιστεί σε ομαδικά όργια με νεαρά κορίτσια. Εκτός από τις σαρκικές απολαύσεις ο «καρδινάλιος» Σκιαδαρέσης εμφανίζεται να κάνει και χρήση ναρκωτικών ενώ σε μια άλλη σκηνή αυτομαστιγώνεται. Η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια και βασίζεται στην ομότιτλη ταινία του 2015 με το σενάριο να περιγράφει διασυνδέσεις ανάμεσα στη Μαφία, το Βατικανό και τον πολιτικό κόσμο. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εμφανίζεται σε τέσσερα από τα δέκα επεισόδια υποδυόμενος τον υπεύθυνο των οικονομικών της Αγίας Έδρας. 

 «Εγώ ήμουν πολύ αδιάφορη στο όλο θέμα γιατί όταν ήρθε η πρόταση από το εξωτερικό, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική, ήξερα ακριβώς τι θα γίνει. Το είχα προβλέψει. Δεν του το είπα βέβαια γιατί μπορεί να αρνιόταν να παίξει στο Netflix το Suburra, που είναι εξαιρετικός. Την είδα τη σειρά έχω πάθει σοκ, σίγουρα θα σαρώσει όλα τα βραβεία» ανέφερε η Μπέσυ Μάλφα και πρόσθεσε:

«Πώς θα πουλήσουν να βγάλουν τα τρία ρούβλια; Ο άνθρωπος είναι ένας διεφθαρμένος Monsignor, θέλει να δείξει όλη αυτή τη διαφθορά που υπάρχει στην παπική εκκλησία και ό,τι κρύβει όλη αυτή η ιστορία στη Ρώμη και το χτυπάνε από μέσα το πράγμα στη σειρά. Είναι πάρα πολύ προχωρημένη. Ήταν αναμενόμενο ότι κάτι θα γίνει στην Ελλάδα που είμαστε μικρόψυχοι και κατίνες.

Όταν συνέβη δεν ένιωσα τίποτα. Έχω περάσει τόσα στη ζωή μου, εκεί θα κωλώσω;»

Είναι ντροπή για έναν λαό ο οποίος γέννησε το θέατρο, τον πολιτισμό, την παιδεία, την δημοκρατία, να ασχολείται έτσι. Νομίζω ότι είναι πολιτικό το θέμα. Έχω καταλήξει ότι όλα αυτά είναι πολιτικά. Προσπαθούν να μας κάνουν να ασχολούμαστε με άλλα πράγματα που έχουν σχέση με τα ένστικτά μας τα κατώτερα για να μην νευριάζουμε με τον ΕΝΦΙΑ ή με οτιδήποτε.». 

Κάντε κλικ εδώ και δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top