Νέα στοιχεία που «καίνε» τον Αλβάρο στο διαζύγιο με την Αθηνά Ωνάση: Για 8 χρόνια είχε παράλληλη σχέση με call girl

Τι υποστηρίζει ο συνεργάτης της χρυσής κληρονόμου Αλέξης Μανθεάκης - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 20:57

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη σχέση της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, οι οποίοι χώρισαν μετά από 11 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με τον επί χρόνια συνεργάτη της χρυσής κληρονόμου, Αλέξη Μανθεάκη, ο Ντόντα για 8 χρόνια (από τα 11 που ήταν παντρεμένος) είχε παράλληλη σχέση με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα, «πριν από τρία χρόνια, με πλησίασε μια κυρία, μια γοητευτική κοπέλα που μου εξήγησε πως ήταν call girl και είχε σχέση με τον Ντόντα. Της ζήτησα να μου πει πιο πολλά, αλλά δεν μου έδινε τίποτα. Ήτα πολύ νωρίς για να δώσει στοιχεία. Μετά από τρία χρόνια επαφών μαζί της έφτασε πέρσι η στιγμή να μου δώσει όλον τον φάκελο. Είναι αυτός ο κόκκινος φάκελος που ανέβασα στο facebook, με 120 σελίδες , με έγγραφα και πιστοποιητικά τα οποία πιστεύω ότι αποτελούν και το κλειδί στο διαζύγιο της Αθηνάς με τον Αλβάρο».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αλέξης Μανθεάκης πρόκειται να γράψει βιβλίο στο οποίο θα αναφέρει με λεπτομέρειες τα πάντα για τη διπλή ερωτική ζωή του Ντόντα. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top