Οι αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάματος φτάνουν μέχρι την Ελλάδα

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Μετά το... τσουνάμι Γουάινσταϊν,  που σαρώνει  το Χόλυγουντ, νέες , ον κάμερα , μαρτυρίες ξεσκεπάζουν τη... δράση του 72χρονου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Τζέιμς Τόμπακ. 38 γυναίκες καταγγέλουν πως τους έταζε... λαμπρή καριέρα, με αντάλλαγμα να εκπληρώσουν τις αρρωστημένες ορέξεις του! 

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Los Angeles Times, ο Αμεριακανός σκηνοθέτης-που έχει γράψει την ταινία του Γουόρεν Μπίτι  Μπάγκσι και έχει σκηνοθετήσει τη βιογραφική ταινία του Μάικ Τάισον - .... αρνείται τα πάντα. 

Οπως ισχυρίζεται ποτέ δεν συναντήθηκε με καμία από αυτές , αλλά ακόμη κι αν έχει συμβεί θα κράτησε το πολύ 5 λεπτά, με αποτέλεσμα να μην θυμάται πια τίποτα.

Οι αποκαλύψεις περνούν τον... Ατλαντικό, φτάνοντας ως τα κορυφαία μπαλέτα του κόσμου.

«Τα Μπολσόι είναι ένας οίκος ανοχής για ολιγάρχες», αποκαλύπτει στην Telegraph η πρώην πρίμα μπαλαρίνα, Αναστάζια Βολότσκοβα 

Με αφορμή τα διεθνή  σκάνδαλα, η... σκοτεινή πλημμυρίδα της σεξουαλικής παρενόχλησης φτάνει και στη χώρα μας. Η δημοσιογράφος Ρούλα Γεωργακοπούλου, δημιούργησε το hashtag #kiego, παροτρύνοντας τις γυναίκες να καταγγείλουν τη δική τους τραυματική εμπειρία. Ο τίτλος; " Μην φοβάσαι να μιλήσεις, όλες μαζί είμαστε πιο δυνατές ".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top