Η Αθηνά Ωνάση με δικαστική απόφαση επιστρέφει το άλογο στον Ντόντα

Ο Αλβάρο έχει διεκδικεί κι άλλα κατοικίδια που είχε αποκτήσει στα δέκα χρόνια γάμου του με την Αθηνά

Το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο λύνουν πλέον τις διάφορες τους μόνο στα δικαστήρια .Αυτή τη φορά μήλον της έριδος είναι το αγαπημένο άλογο του Bραζιλιάνου αναβάτη.

Ο Αλβάρο διεκδικούσε το άλογο του Κορνέτο Κ με το οποίο πήρε μέρος στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, από την πρώτη στιγμή του χωρισμού του με την Αθηνά κι εκείνη για να τον τιμωρήσει το είχε πάρει στους στάβλους της και του απαγόρευε να το ιππεύει.

Τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης λένε πως η Αθήνα όχι απλώς πήρε το άλογο του Αλβάρο, αλλά το έδωσε στο διάσημο Ιταλό αναβάτη Αλμπέρτο Ζόρζι, με τον οποίο οι φήμες λένε πως έχει ερωτική σχέση. Δικαστήριο του Σάο Πάολο έβγαλε απόφαση υπέρ του Αλβάρο και υποχρεώνει τώρα την Αθηνά να του επιστρέψει το αγαπημένο του άλογο. Επίσης η απόφαση αναφέρει πως ο Αλβάρο θα μπορεί να έχει και πάλι πρόσβαση στον αθλητικό εξοπλισμό του, που παρέμεινε στο κέντρο εκπαίδευσης των αλόγων που ίδρυσε με την Αθηνά  στην Ολλανδία.

Ο Αλβάρο έχει διεκδικεί κι άλλα κατοικίδια που είχε αποκτήσει στα δέκα χρόνια  γάμου του με την Αθηνά. Ο ίδιος βέβαια πλέον ζει τον απόλυτο έρωτα με τη Βραζιλιάνα παρουσιάστρια Ντένις Σεβέρο με την οποία δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top