Ο Gerard Butler μίλησε αποκλειστικά στο Star!

Δείτε το βίντεο

Το Star είναι το μόνο ελληνικό μέσο που συνάντησε τον ηθοποιό Gerard Butler!

O ηθοποιός που αυτές τις ημέρες πρωταγωνιστεί στο φιλμ Geo- storm γοητεία και αδρεναλίνη. Στην συνέντευξη που θα δείτε, εξομολογείται άγνωστες πλευρές του εαυτού του και αποκαλύπτεται για τις γυναίκες που πρωταγωνιστούν στη ζωή του!  

«Ανέκαθεν είχα αδυναμία στην Ελλάδα… Χάρη στους 300 η σχέση μου με την Ελλάδα έγινε ακόμα πιο ουσιαστική… Είσαι σαν αδερφή σε εμένα και νιώθω σαν ένα κομμάτι της… οικογένεια της Ελλάδας!» είπε χαρακτηριστικά.

Αν και στο φιλμ είναι ο απόλυτος ήρωας, μακριά από το Χόλυγουντ η ζωή του δεν ήταν εύκολη και αποκαλύπτει τον άνθρωπο που του χρωστάει τα πάντα!

-Στο φιλμ ο ήρωας είναι αποφασισμένος να θυσιαστεί για το καλό του πλανήτη στη δική σου ζωή ποιος είναι ποιος προσωπικός σου ήρωας που αξίζει θαυμασμό, σεβασμό και αγάπη;

«Αναμφίβολα η μαμά μου. Μεγάλωσε εμένα και τα αδέρφια μου, έχοντας… τίποτα. Πήγε νυχτερινό σχολείο, σπούδασε και αγωνίστηκε. Ήταν μόνη χωρίς καμιά συμπαράσταση. Εκείνη είναι ο λόγος που βρίσκομαι σήμερα εδώ!»

-Μοιάζει να είναι σπουδαία γυναίκα

«Πραγματικά σπουδαία αν και με τρελαίνει, σκληρή με χιούμορ!»

Η μητέρα του αδιαπραγμάτευτη αξία, όμως υπάρχουν και άλλες, πολλές γυναίκες στη ζωή του.  

«Οι φίλες μου στην Ελλάδα σε συμπεριλαμβάνουν στην τοπ –λίστα με τους ωραίους».

-Νιώθεις καλομαθημένος, κακομαθημένος από τις γυναίκες;

«Ναι είμαι καλομαθημένος! Θα ήθελα να πω όχι αλλά… Αγαπώ τις γυναίκες. μου αρέσει να βρίσκομαι κοντά τους. Μπορεί στις ταινίες να σώζω τον κόσμο αλλά στη ζωή μου είμαι σαν ένα μικρό, χαμένο αγοράκι. Οι γυναίκες μου λένε «έλα εδώ Τζερι»»

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στο παρακάτω link:

 

http://www.star.gr/tv/el/Pages/News.aspx?artId=9&artTitle=kentriko_deltio_eidiseon

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top