Sinead O’ Connor: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα βασανιστήρια από τη μητέρα της! «Με έγδυνε και με χτυπούσε στα γεννητικά όργανα»

H πρώτη συνέντευξη της Ιρλανδής τραγουδίστριας μετά το σπαρακτικό βίντεο στο facebook

Με ανοιχτό το στόμα άφησε τους τηλεθεατές η Sinead O’ Connor στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Dr. Phill μετά το σπαρακτικό της βίντεο στο facebook.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει ξανά η Sinead O’ Connor: «Η μητέρα μου με βασάνιζε. Με έβαζε να λέω συνέχεια "είμαι ένα τίποτα”»

H εκπομπή προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης και ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τα φρικτάβασανιστήρια που υπέστη από την ίδια της μητέρα. Αυτά είχαν διάρκεια μέχρι την αρχή της εφηβείας της. Στα 13 η O' Connor το έσκασε από το σπίτι της.

Όπως είπε, θυμάται την μητέρα της να την χτυπά καθημερινά και να της λέει πως «δεν έπρεπε να είχε γεννηθεί».

 «Δεν με ήθελε, δεν ήθελε κορίτσια, ήθελε να είμαι αγόρι. Μου φερόταν σαν να είμαι αγόρι, μου πετσόκοβε τα μαλλιά. Κάθε φορά που με χτυπούσε, δηλαδή καθημερινά, με έβαζε να βγάζω τα ρούχα μου και να ξαπλώνω γυμνή στο πάτωμα, με τα πόδια μου και τα χέρια μου ανοιχτά. Τότε με χτυπούσε στα γεννητικά όργανα, ήθελε να με χτυπήσει και να καταστρέψει την μήτρα μου και το αναπαραγωγικό μου σύστημα. Ήθελε να με κάνει να μην είμαι κορίτσι πια» ανέφερε σοκάροντας τους πάντες.

Μια φορά, όπως εξομολογήθηκε,  ενώ ετοιμάζονταν όλη η οικογένεια, η ίδια, η μητέρα της και τα τέσσερα αδέρφια της,  να φύγουν για Σαββατοκύριακο, εκείνη είδε πως ένα από τα κουμπιά της είχε σπάσει: «Με σκότωσε στο ξύλο, έβγαλε τη λάμπα από το δωμάτιο και με άφησε εκεί, όλο το σαββατοκύριακο»...

«Είχε ένα δωμάτιο βασανιστηρίων. Την τρέμαμε. Η τελευταία μέρα του σχολείου τα καλοκαίρια ήταν η πιο δυστυχισμένη της ζωής μας. Έβρισκε μόνη της αφορμές για να μας χτυπά, ήταν βέβαιο πως κάθε μέρα θα σε χτυπούσε, την άκουγα να πλησιάζει και τα έκανα πάνω μου, κυριολεκτικά» τόνισε.

Σε ερώτηση αν έχει κάτι να θυμάται από τη μητέρα της που πέθανε σε τροχαίο όταν η Sinead O'Connor ήταν 19, εκείνη απάντησε: "Ότι έχει πεθάνει".
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top