Συγκλονίζει ξανά η Sinead O’ Connor: «Η μητέρα μου με βασάνιζε. Με έβαζε να λέω συνέχεια "είμαι ένα τίποτα”»

Η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το ξέσπασμα στο facebook - Πρώτη ανάρτηση: 12-09-2017 14:00

To τελευταίο διάστημα η Sinead O’ Connor έχει βρεθεί ξανά στο προσκήνιο. Αιτία; Το σπαρακτικό βίντεο στο facebook, στο οποίο ξεσπούσε δημόσια, τονίζοντας πως είναι μόνη και πως σκέφτεται την αυτοκτονία.

 

 

 

Η Iρλανδή τραγουδίστρια που μεσουράνησε στα 90’s με το «Nothing Compares to you» ήταν καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή Dr Phil, η οποία θα προβληθεί απόψε, δίνοντας την πρώτη της συνέντευξη μετά το σοκ που προκάλεσε στους fans της. 

Ωστόσο, στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε αποκαλύπτεται ότι η Sinead ανοίγει ξανά την καρδιά της, φέρντας στο «φως» άγνωστα περιστατικά από τη ζωή της.

Μιλώντας για τη μητέρα της λέει πως «δεν ήταν καθόλου, καθόλου, καθόλου καλά». Μάλιστα, εξομολογείται πως την βασάνιζε τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

«Είχε ένα δωμάτιο βασανιστηρίων, ήταν ένα δωμάτιο βασανιστηρίων. Ήταν ένας άνθρωπος που χαμογελούσε και χαιρόταν ενώ σου προκαλούσε πόνο», λέει η 50χρονη τραγουδίστρια και προχωρά στην αποκάλυψη φρικτών περιστατικών, ψυχολογικού εκβιασμού, σωματικής βίας και σεξουαλικής κακοποίησης. «Με έβαζε να λέω συνέχεια,  "είμαι ένα τίποτα, είμαι ένα τίποτα", ενώ με χτυπούσε».

Όλο αυτό σταμάτησε μόνο όταν το έσκασε από το σπίτι της, στα 13 της χρόνια. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top