Τίτλοι τέλους: Ελληνίδα ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έχει χωρίσει με τον δημοσιογράφο σύντροφό της εδώ και μήνες

Δείτε τι δήλωσε σε συνέντευξή της

Παραδέχθηκε ότι χώρισε με τον Κωνσταντάρα η Κλαψινού

Υπήρξαν ζευγάρι για αρκετούς μήνες ωστόσο, δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Κλαψινού και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα οι οποίοι χώρισαν, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές εβδομάδες.

Η ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο περιοδικό, παραδέχθηκε ότι έχει ρίξει τίτλους τέλους με τον δημοσιογράφο εδώ και μήνες παρά το γεγονός ότι έκαναν κοινή εμφάνιση πρόσφατα σε εκδήλωση, κάνοντας πολλούς να μιλούν για πιθανή επανασύνδεση.

(Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του πρώην ζευγαριού)

Μιλώντας στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με τον Λάμπρο έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες. Η παρουσία μας στην εκδήλωση της Νάντιας έγινε καθώς είναι κοινή μας φίλη και θέλαμε να τη στηρίξουμε. Πήγαμε ως φίλοι» δήλωσε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο που δεν θέλει να προκαλεί με την προσωπική της ζωή: «Δεν είμαι άτομο που κάνω ανακοινώσεις για τα προσωπικά μου. Εάν ερωτηθώ, αλλάζει. Αφού αυτό δεν συνέβη, δεν είχα λόγο να πω κάτι για τα προσωπικά μου. Άλλωστε, αυτόν τον καιρό, είχα τόσο τρέξιμο ώστε να δω ανθρώπους και να κλείσω δουλειές, που ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε για το τι θα σκεφτεί ο κόσμος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top