ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: ΑΥΤΟ είναι το προσκλητήριο γάμου της Δούκισσας Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Δείτε φωτογραφίες - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 12-06-2017 13:29

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: ΑΥΤΟ είναι το προσκλητήριο γάμου της Δούκισσας Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

«Από το μεσημέρι, είχαμε μαζευτεί με τις φίλες μου και κάναμε μπάνιο (και λίγη ηλιοθεραπεία). Φάγαμε και κατά τις 6 (ενώ ο γάμος ήταν στις 7.30!) αρχίσαμε όλες μαζί να ετοιμαζόμαστε. Όσο για το… μετά, υπόσχομαι ότι σύντομα θα σας γράψω και θα σας δείξω περισσότερα.Προς το παρόν, επιστρέφω στην αγκαλιά του!».

Με αυτά τα λίγα – για αρχή – λόγια περιέγραψε η Δούκισσα Νομικού τον παραμυθένιο γάμο της, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Μύκονο, όπως έχετε ήδη διαβάσει στο star.gr.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και στη συνέχεια ξεσάλωσε μέχρι πρωίας σε beach bar στην παραλία του Πανόρμου, όπου χόρεψε τον πρώτο του χορό, έκοψε την γαμήλια τούρτα του (δείτε εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το star.gr) και έκανε όλους τους καλεσμένους να μιλάνε για τον γάμο της χρονιάς.

Αλλά το πάρτι συνεχίστηκε και την Κυριακή, μιας και το ζευγάρι είχε ανανεώσει το ραντεβού με τους καλεσμένους του στο ξενοδοχείο Branco, στον Πλατύ Γιαλό, για beachside bruch.

Όλες αυτές οι «πληροφορίες» τις είχαν ήδη επικοινωνήσει στους καλεσμένους τους, μέσα από το προσκλητήριο που είχαν μοιράσει σε αυτούς.

Και το star.gr σας το παρουσιάζει αποκλειστικά!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top