Στενός συνεργάτης του Παντελίδη αποκαλύπτει όσα έγιναν λίγες ώρες πριν το τροχαίο στο καμαρίνι του!

’’Ο Παντελής δεν ήταν λάτρης των μεγάλων ταχυτήτων’’

Στενός συνεργάτης του Παντελίδη αποκαλύπτει όσα έγιναν λίγες ώρες πριν το τροχαίο στο καμαρίνι του!

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «People» παραχώρησε στενός συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη.

Ο λόγος για τον Ρουσσέτο Δημητρόγλου. Μεταξύ άλλων ο  μαέστρος  αναφέρθηκε στην τελευταία επικοινωνία του με τον «Παντέλο».

«Είχαμε μόλις τελειώσει την πρόβα για το πρώτο του πρόγραμμα στ Teatro και περιμέναμε την πρόβα της επομένης που θα ήταν η τζενεράλε, καθώς στις 19 ήταν η πρεμιέρα. Πριν φύγω, πήγα και τον είδα στο καμαρίνι του. Ήταν στενοχωρημένος, τον είχε επηρεάσει πολύ ο σάλος που δημιουργήθηκε με το τραγούδι που αναφερόταν στην Κύπρο και τα Κατεχόμενα. Δεν το έλεγε, όμως, σε κανέναν. Εκείνο το βράδυ τον άφησα στο καμαρίνι με τους φίλους το να βλέπει τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ρόμα – Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν εντελώς νηφάλιος, τον καληνύχτισα και συνεννοηθήκαμε να του στείλω το πρόγραμμα με τα τραγούδια. Το πρωί, όμως, χτύπησε το τηλέφωνο και τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι».

Σύμφωνα με τον Ρουσσέτο, ο Παντελής δεν ήταν λάτρης των μεγάλων ταχυτήτων. «Μια φορά είχα μπει στο αυτοκίνητό του, πριν ακόμα πάρει το τζιπ, όταν φεύγαμε από το στούντιο για να με πάει στο σπίτι και θυμάμαι πως οδηγούσε με σχετικά χαμηλή ταχύτητα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top