Ένα εκατ. ευρώ πωλείται η ΧΛΙΔΑΤΗ μεζονέτα του Παντελίδη στη Βούλα- Όλη η αλήθεια στο star.gr

Τι ανέφερε στενός στενός συνεργάτης του αδικοχαμένου τραγουδιστή

Ένα εκατ. ευρώ πωλείται η ΧΛΙΔΑΤΗ μεζονέτα του Παντελίδη στη Βούλα- Όλη η αλήθεια στο star.gr

Λίγο καιρό πριν βρει τραγικό θάνατο, ο Παντελής Παντελίδης, όπως έχει γίνει γνωστό, αγόρασε ένα πολυτελές σπίτι στο Πανόραμα της Βούλας.

Σε αγγελία που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα μεσιτικού γραφείου αναφέρεται πως η εν λόγω μεζονέτα πωλείται έναντι περίπου ενός εκατ. ευρώ και για την ακρίβεια 980.000 ευρώ.

Το star.gr επικοινώνησε με τον στενό συνεργάτη του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι η κατοικία πωλείται έναντι της συγκεκριμένης τιμής αλλά διευκρίνισε πως δεν βγαίνει στο «σφυρί», όπως έχει γραφτεί. 

Όπως εξήγησε ο ίδιος, πηγή από το στενό περιβάλλον του Παντελή Παντελίδη του ανέφερε ότι «είναι διαφορετικό όταν “χτυπάς” ένα σπίτι στο «σφυρί» και διαφορετικό όταν το πουλάς όταν και εάν βρεθεί αγοραστής».

Όπως αναφέρει και ο Χάρης Λεμπιδάκης στο newspistol «πρόκειται για μία πολυτελή οικία 234,56 τ.μ. Ο πρώτος όροφος που έχει εμβαδόν 108,64 τ.μ, περιλαμβάνει δύο καθιστικά, κουζίνα μπάνιο, ασανσέρ, πατάρι 68,56 τ.μ,  ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, βεράντα και δύο κενούς χώρους  ενώ υπάρχει ακόμα ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα 20 τ.μ, στον πρώτο όροφο». 

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη
e-mail: sathanasaki@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top