Παντελής Παντελίδης: Στο "φως" αδημοσίευτες ΦΩΤΟ 14 μήνες μετά τον τραγικό χαμό του

O Χάρης Λεμπιδάκης τον θυμάται με τον δικό του τρόπο

Παντελής Παντελίδης: Στο "φως" αδημοσίευτες ΦΩΤΟ 14 μήνες μετά τον τραγικό χαμό του

Αδημοσίευτες φωτογραφίες του Παντελή Παντελίδη έβγαλε στο «φως» της δημοσιότητας ο συνεργάτης του αλλά και καλός του φίλος Χάρης Λεμπιδάκης.

Ο φωτογράφος δημοσίευσε στο site του newspistol φωτο αδικοχαμένου τραγουδιστή και έγραψε το εξής κείμενο:

«Πέρασαν 14 μήνες από την ημέρα που σκοτώθηκε ο Παντελής. Η ζωή μπορεί να συνεχίζεται, να έχει βρει ρυθμούς για πολύ κόσμο και για όλους μας αλλά αυτό γίνεται μηχανικά. Γίνεται γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Δε ξεχνάμε. Δε σταματάμε να πονάμε. Δε σταματάμε να θυμόμαστε. Δε σταματάμε να λέμε γιατί. Σήμερα και επειδή είμαι στους Άγιους Τόπους για τηλεοπτικά γυρίσματα είχα χρόνο να δω λίγο το αρχείο μου στο κινητό μου και στον υπολογιστή μου. Να θυμηθώ τον Παντελή γιατί το είχα ανάγκη. Μοιράζομαι μαζί σας φωτογραφίες που ποτέ δεν ανέβασα ποτέ μέχρι σήμερα. Ένα πολύ μικρό δείγμα μικρών στιγμών που εγώ προσωπικά δε θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου μιας και τέσσερα χρόνια μαζί του έζησα πράγματα για 34 χρόνια με ταξίδια - επιτυχίες - αγωνίες και πολύ δουλειά. Μόνο Παντέλος γιατί όλοι μας που και που έχουμε τα ξεσπάσματα μας. Και αν τα ξεσπάσματα έχουν να κάνουν με αναμνήσεις τότε είναι κάλό για όλους μας». 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

(Στο γραφείο του Κώστα Μπερτάκη που άκουγαν το κομμάτι " Της Καρδιάς μου το γραμμένο λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει)

Σε τηλεοπτικό σποτ του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 9.49 στις πρόβες του

Στα παρασκήνια του τηλεοπτικού σποτ της συνεργασίας του με την Ελένη Φουρέιρα και τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ . Στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 02.45 το πρωί.

Στα παρασκήνια της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναουτογλου με τον μουσικό του Στέλιο Μπινιάρη

Στα παρασκήνια της εκπομπης του Σπύρου Παπαδόπουλου ¨Στην Υγειά μας". Η Πίτσα Παπαδοπούλου τον βοηθάει να βάλει το μικροφωνό του

"Την Ντορέττα την γούσταρε τόσο πολύ σαν άτομο. Έκαναν κοινή παρέα και στην εκπομπή της είχε πολλές καλές και όμορφες στιγμές. Μια φωτογραφία που είχε κρατήσει στο κινητό του και μου είχε πει οτι είναι απο τις καλυτερές του" αναφέρει ο Λεμπιδάκης. 

Πάσχα στο Ηράκλειο Κρήτης. Στις Μοίρες στο σπίτι του Μπερτάκη. Εκεί ήμασταν όλοι. Εδώ με τον Παντελή και τον αδερφό του Τριαντάφυλλο

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top