Πασίγνωστη τραγουδίστρια έγινε μανούλα και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ το όνομα που θα δώσει στο μωρό της!

Η δήλωση που έκανε και μας ξάφνιασε

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έγινε μανούλα και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ το όνομα που θα δώσει στο μωρό της!

Η γλυκιά και πολύ όμορφη τραγουδίστρια γέννησε πριν απόlλίγες ημέρες και φυσικά ήταν ελάχιστοι αυτοί που το ανακάλυψαν από την πρώτη στιγμή, μιας και μας το κράτησαν κρυφό. Σήμερα η star κοινοποίησε μία φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της και τον σύντροφο της και τα μηνύματα και οι ευχές έπεσαν βροχή.

 

Ποιο είναι όμως το όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στον μονάκριβο και νεογέννητο γιο του; Θα είναι Alfie ή Taylor; Όσο περίεργο και αν ακούγεται το ζευγάρι είχε καταλήξει σε ένα όνομα πολύ πριν γεννηθεί το μωράκι τους και πολύ πριν γνωριστούν. Και θα σου εξηγήσουμε τι εννούμε.

Η Cheryl Cole σε μία συνέντευξη της στο περιοδικό GQ το2014 είχε αναφέρει πως θέλει πολύ να γίνει μητέρα και να κάνει παιδάκια και πως για αγόρι της αρέσει ιδιαίτερα το όνομα Alfie. Ο Liam Payne από την άλλη είχε πει: «Μου αρέσει το όνομα Taylor. Είναι ένα πολύ όμοφο και κλασικό όνομα είτε για αγόρι, είτε για κορίτσι. Έτσι θα πω το πρώτο μου παιδί όταν θα αποκτήσω».

3EA182A600000578 0 image a 5 1490514276086

3EA1840D00000578 0 image m 4 1490514223877

Μπορεί να μας έδωσαν μία ιδέα για το πως είναι ο μικρούλης στην φωτογραφία που ανέβασαν, ωστόσο στη συνέχεια ανέφεραν πως ο γιος τους δεν είναι για πούλημα (aka he’s not for sale) και πως δεν θα μοιραστούν άλλες φωτογραφίες καθώς θέλουν να προστατέψουν την ιδιωτικότητα του νεογέννητου.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top