Μόνο στο star.gr! Το απρόσμενο «δώρο» που δέχτηκε ο Κώστας Βουτσάς-Πετάει από χαρά ο σπουδαίος ηθοποιός

Τον τίμησαν για την προσφορά του στην 7η Τέχνη

Μόνο στο star.gr! Το απρόσμενο «δώρο» που δέχτηκε ο Κώστας Βουτσάς-Πετάει από χαρά ο σπουδαίος ηθοποιός

Το όνομα του Κώστα Βουτσά έχει γραφτεί με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του Ελληνικού Κινηματογράφου.

Δεν υπάρχει Έλληνας, που να μην έχει να θυμηθεί πολλά, από την σπουδαία παρουσία αυτού του ηθοποιού, στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, αλλά και στο θέατρο.

Και όλα αυτά γιατί ο Κώστας Βουτσάς, έχει ένα περίεργο χάρισμα, που μόνον οι αυθεντικές καλλιτεχνικές υπάρξεις το διαθέτουν: ο θεατής δεν τον βλέπει, τον ζει. Είναι ένας άνθρωπος που τον  απολαύσαμε και συνεχίζουμε να τον  απολαμβάνουμε μέσα από τους  στους ρόλους του.

Είναι ταυτόχρονα μια φιγούρα οικεία,  που αντιμετωπίζει τα όποια προβλήματα με χιούμορ.

Ο Κώστας Βουτσάς, ανήκει στο είδος των ηθοποιών που καταξιώθηκαν και πρόσφεραν μέσα από  το δυσκολότερο είδος: την κωμωδία.

(Δούμα-Καραγιάννη-Βουτσάς & Κατσαβού με τον γιό τους)

Μάλιστα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, τιμήθηκε από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για την προσφορά του στην 7η Τέχνη.

Ο σπουδαίος ηθοποιός και η σύζυγός του  Αλίκη Κατσαβού πήγαν στην 8η Τελετή Απονομής των Βραβείων Ιρις, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών μαζί με τον μικρό τους γιο Φοίβο, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανε τα φλας των φωτογράφων να πάρουν «φωτιά»!

(Mανουσάκης-Δούμα-Καραγιάννη-Βουτσάς & Κατσαβού με τον γιό τους)

Το star.gr, επικοινώνησε με τον κ. Κώστας Βουτσά ο οποίος αναφερόμενος στο βραβείο είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά και ενθουσιασμένος για το βραβείο που μου απένειμε η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου» και με το χαρακτηριστικό του χιούμορ πρόσθεσε: «Παρόλο που είμαι 86 ετών είμαι σίγουρος πως θα πάρω κι άλλα βραβεία στο μέλλον και βέβαια θα δώσω και εγώ με την σειρά μου».

Κλείνοντας τόνισε: «Χάρηκα πάρα πολύ που βρέθηκα ανάμεσα σε αυτόν τον μαγικό κόσμο του κινηματογράφου, του θεάτρου και γενικότερα της τέχνης… Θα ήθελα να βρεθώ και πάλι σε αυτή τη θέση. Τα λέμε λοιπόν στα επόμενα βραβεία».

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail: mskentzou@star.gr

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Βουτσάς-Αλίκη Κατσαβού: «Άστραψαν» τα φλας των φωτογράφων για τον μικρό Φοίβο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top