Κώστας Αγέρης: Ο νικητής του The Voice έβγαλε τραγούδι για τον Παντελή Παντελίδη- Όσα αποκάλυψε αποκλειστικά στο star.gr

H γνωριμία του με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή και η ιστορία πίσω από το "Τέλος (Μόνο Παντέλος)"

Πριν λίγες ημέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη και ο Κώστας Αγέρης, ο νικητής του δεύτερου κύκλου του «The Voice»,  επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα με ένα τραγούδι για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

Μετά την επιτυχία του  «Πως το ‘παθα αυτό» ο Κώστας Αγέρης τραγουδά το «Τέλος (Μόνο Παντέλος)» και στο You Tube γίνεται χαμός αφού σε μόλις δύο ημέρες το video clip έχει κάνει πάνω από 57.000 views. 

«Θεωρώ τον εαυτό μου έναν απλό μουσικό - τραγουδιστή που έχει γοητευτεί, εμπνευστεί, συγκινηθεί και εν τέλει συγκλονιστεί από το φαινόμενο που ακούει στο όνομα Παντελής Παντελίδης. Την καλλιτεχνική του πορεία και τον τραγικό τρόπο που αυτή διακόπηκε.

Είχα την τύχη να τον γνωρίσω , αλλά οι πιστοί οπαδοί του φρόντισαν να με κάνουν να τον νιώσω πολυ κοντά μου. Όλοι αυτοί που κρατάνε σαν εικονοστάσι αναμμένο την μνήμη του. Τους το αφιερώνω γιατί αυτή ήταν η πηγή της έμπνευσης μου και καμία άλλη σκέψη....Κ.Α.» γράφει ο ίδιος κάτω από το video clip. 

Ο τραγουδιστής μίλησε αποκλειστικά στο star.gr για την απόφασή του να γράψει τραγούδι για τον Παντελή Παντελίδη, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά και την ιστορία του συγκεκριμένου κομματιού.

«Το ρεφρέν του κομματιού γράφτηκε μέσα σε ένα λεπτό. Μια ημέρα δούλευα σε ένα μαγαζί και είχαν έρθει στο πρώτο τραπέζι κάποιοι φανατικοί θαυμαστές του Παντελίδη. Την ώρα που τραγουδούσα μου ζήτησαν να πω ένα τραγούδι του Παντελή. Τραγούδησα εγώ το «Πίνω από εκεί ψηλά για εσένα» και τα παιδιά σηκώθηκαν και έκατσαν γύρω μου, είχαμε γίνει μια παρέα, αγκαλιαζόμασταν στη σκηνή. Τραγουδούσαν μαζί μου το κομμάτι και φώναζαν με πάθος «Μόνο Παντέλος». Φεύγοντας λοιπόν εγώ από το μαγαζί το σκεφτόμουν συνέχεια αυτό και έτσι έγραψα το ρεφρέν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε ο Κώστας Αγέρης είχε την τύχη να γνωρίσει τον Παντελή ένα καλοκαίρι στην Καλαμάτα.

«Σε μια συναυλία που είχε εκεί. Είχα πάει και τον είχα γνωρίσει. Αμέσως κατάλαβα πόσο προσγειωμένος είναι. Αντιλήφθηκα ότι είναι αυτό που λένε “το παιδί της διπλανής πόρτας”. Ένιωσα πολύ όμορφα μαζί του, σαν να τον ξέρω χρόνια. Μου είχε πει ότι με παρακολουθούσε στο «The Voice» επειδή ήμουν και στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Δεν ήμασταν φίλοι με τον Παντελή, απλά έτυχε να γνωριστούμε εκείνη την ημέρα» είπε.

Το «Τέλος (Μόνο Παντέλος) κυκλοφόρησε την 1η Μαρτίου και ήδη έχει αρχίσει να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Όπως δήλωσε, ο νικητής του "The Voice" "είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό". 

«Όπως αναφέρω και κάτω από το βίντεο, αυτό το κομμάτι είναι αφιερωμένο και γραμμένο για τους θαυμαστές του Παντελή που συνεχίζουν και τον λατρεύουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος αντιλήφθηκε ότι το έκανα μέσα από την καρδιά μου και μέσα από την ψυχή μου» ανέφερε ενώ δεν έκρυψε ότι φοβήθηκε ότι κάποιοι ενδεχομένως να παρεξηγήσουν αυτή την κίνηση.

«Ήταν δίκοπο μαχαίρι. Είχα ένα μικρό φόβο ότι ίσως υπάρξουν αρνητικές κριτικές.  Αλλά από τη στιγμή που εγώ είμαι καθαρός με τον εαυτό μου και ξέρω τους λόγους που το έγραψα, ήθελα να κυκλοφορήσει αυτό το τραγούδι, δεν ήθελα να μείνει στο συρτάρι». 

Της Στέλλας Αθανασάκη (sathanasaki@star.gr)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top