ΣΟΚ! ΔΙΑΣΗΜΟΣ τραγουδιστής αποκάλυψε ότι πάσχει από άνοια - Ξεχνάει μέχρι και τα τραγούδια του!

Δεν ήταν μεθυσμένος τελικά όπως κάποιοι έλεγαν

ΔΙΑΣΗΜΟΣ τραγουδιστής αποκάλυψε ότι πάσχει από άνοια

Βρισκόταν πάνω στη σκηνή και προχώρησε σε μια αποκάλυψη που σόκαρε ολόκληρο το κοινό, που είχε «τρέξει» για να παρακολουθήσει τη συναυλία του στο Λος Άντζελες το περασμένο Σάββατο.

Ο Ντέιβιντ Κάσιντι εξομολογήθηκε ότι πάσχει από άνοια, από την ίδια νόσο που πέθανε σε ηλικία 89 ετών τόσο η μητέρα του, όσο και ο παππούς του.

Μάλιστα, ο 60χρονος μοιράστηκε με τους θαυμαστές του μεταξύ άλλων ότι  «παλεύει» να θυμηθεί ακόμα και τους στίχους από τα τραγούδια του.

Σε βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας από τη συναυλία του φαίνεται ότι κάνει μεγάλα διαλείμματα μεταξύ των τραγουδιών και διηγείται διάφορες άσχετες ιστορίες και πολλοί θεώρησαν ότι ο σταρ ξανάπεσε πάλι στο ποτό. Όμως, ο λόγος τελικά είναι ότι ο Κάσιντι παλεύει να θυμηθεί τους στίχους των κομματιών του και εξήγησε ότι από εδώ και πέρα δεν θα κάνει περιοδείες. Ωστόσο, θα δώσει κανονικά τη συναυλία που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή.

«Ήμουν σε άρνηση, αλλά ένα κομμάτι μου ήξερε πως θα έρθει (η άνοια)», είπε σε συνέντευξή του στο People και εξήγησε ότι ο λόγος είναι ότι είδε τη μητέρα του, την ηθοποιό Έβελιν Γουάρντ, να πάσχει από την ίδια ασθένεια. «Στο τέλος, ο μοναδικός τρόπος για να καταλάβω πως με αναγνώριζε ήταν όταν κυλούσε από τα μάτια της ένα και μοναδικό δάκρυ κάθε φορά που έμπαινα στο δωμάτιο. Πάντα φοβόμουν ότι θα κατέληγα κι εγώ έτσι».

Και συνέχισε: «Τώρα θέλω να επικεντρωθώ σε αυτό που είμαι και πώς θα συνεχίσω να είμαι χωρίς να αποσπώμαι. Θέλω να αγαπήσω. Θέλω να ευχαριστηθώ τη ζωή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top