Σκάρλετ Γιόχανσον: Από τη μια πήρε διαζύγιο, από την άλλη μιλάει για γάμο

Τι δήλωσε σε συνέντευξή της

Σκάρλετ Γιόχανσον: Από τη μια διαζύγιο, από την άλλη μιλά

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό πως η Scarlett Johansson και ο σύζυγος της και πατέρα του παιδιού της, Roman Dauriac αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Πλέον δεν ανήκει στο κλαμπ των παντρεμένων, μιας και πριν από μόλις μερικές ημέρες ανακοινώθηκε ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της, Ρόμαν Ντάουριακ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ωστόσο, η Χολιγουντιανή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για το γάμο: «Η ιδέα του γάμου είναι πολύ ρομαντική, είναι μια πολύ ωραία ιδέα, και πρακτικά μπορεί να είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Αλλά δεν νομίζω ότι δεν είναι κάτι φυσικό να είσαι μονογαμικός», είπε και συνέχισε: «Έχω μεγάλο σεβασμό για το γάμο και έχω συμμετάσχει σε όλο αυτό, αλλά σίγουρα πιστεύω ότι πηγαίνει ενάντια σε κάποιο ένστικτο».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί η 32χρονη και στην μητρότητα, μιας και το να αποκτήσει παιδί ήταν όπως λέει η ίδια ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί.

«Φοβόμουν ότι η ζωή θα άλλαζε με δραστικό τρόπο. Αλλά αισθάνομαι με πολλούς τρόπους ότι είμαι πολύ περισσότερο ο εαυτός μου από ότι ποτέ πριν», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top