ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ ο μπαμπάς της Μπιγιονσέ: «ΕΔΩΣΕ» το φύλο των διδύμων

Το αποκάλυψε σε συνέντευξή του... κατά λάθος!

ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ ο μπαμπάς της Μπιγιονσέ: «ΕΔΩΣΕ» το φύλο των

Τι και αν έμαθε τα ευχάριστα νέα μαζί με τους εκατομμύρια followers της κόρης του, αλλά η χαρά του δεν περιγράφεται. Ο Μάθιου Νόουλς, ο μπαμπάς της Μπιγιονσέ, μιλώντας στο «The Insider» δήλωσε περήφανος και χαρούμενος που θα γίνει και πάλι παππούς και έδωσε τα συγχαρητήριά του στην κόρη του και στον σύζυγό της, Τζέι Ζι.

Όπως αποκάλυψε, άρχισε να δέχεται συγχαρητήρια από φίλους και γνωστούς και εκείνος δεν είχε ιδέα για το ευτυχές γεγονός!

«Ήμουν σοκαρισμένος. Άσε με να σου πω τι έγινε. Δεχόμουν μηνύματα και αναρωτιόμουν:'' Γιατί αυτοί οι άνθρωποι που δίνουν συγχαρητήρια;''. Μετά δέχτηκα και άλλα μηνύματα από μαθητές μου και τους έλεγα: ΄΄Για ποιο πράγμα μιλάτε;''», είπε.

Και έριξε και την… βόμβα του, αποκαλύπτοντας ότι η Μπιγιονσέ κυοφορεί ένα αγόρι και ένα κορίτσι. «Η Blye Ivy θα αποκτήσει αδερφούς και αδερφές! Έχει ενθουσιαστεί», είπε, κάτι που ωστόσο, πολλοί είχαν υποθέσει επειδή στην φωτογραφία με την οποία έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της φοράει ένα γαλάζιο εσώρουχο και ροζ στηθόδεσμο.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top