Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για ΟΛΑ-Η κατάθλιψη, ο Τόνυ Μαυρίδης και ο θυρεοειδής!

«Νομίζουν ότι παίρνεις ένα χάπι και όλα ρυθμίζονται…»

Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε μια συνέντευξη στην κυπριακή εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος και μίλησε για όλα!

Η διάσημη coach του «The Voice» αναφέρθηκε στις αλλαγές της ζωής της, την εμφάνισή της και τα παραπάνω κιλά, αλλά και για τις προτάσεις από το εξωτερικό που δεν ήρθαν!

«Ναι το Number Οne ακούστηκε στο εξωτερικό. Μετά βγήκε το ''Light in my Soul'', το ''Mambo'' και το ''Ζιγκολό'' αλλά έπειτα δεν υπήρχε συνέχεια! Πρέπει να έχεις προτάσεις για να φύγεις στο εξωτερικό!», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Όσον αφορά στην αλλαγή στην εμφάνισή της και το πρόβλημα υγείας με τον θυρεοειδή της ανέφερε: «Είχα βάλει κιλά! Και τι έγινε;... Τα κιλά ήταν πάντα δικά μου, δεν ήταν βάρος σε κάποιον άλλον, δικά μου ήταν. Όσο περνούσε ο καιρός και όσο μπορούσα κι εγώ να ρυθμίσω τον θυρεοειδή και όλα αυτά. Γιατί όλοι νομίζουν ότι παίρνεις ένα χάπι και όλα ρυθμίζονται. Δεν είναι έτσι όμως. Ο θυρεοειδής είναι πάρα πολύ άτιμο πράγμα!».

Όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη, είπε: «Ξέρω ότι είμαι καλά σήμερα... Το πάθημα είναι πάντα μάθημα στη ζωή μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top