Διαζύγιο περιμέναμε, δίδυμα έρχονται για Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνει

Όχι ένα, αλλά δύο μωρά έρχονται για το ζευγάρι

Διαζύγιο περιμέναμε, δίδυμα έρχονται για Αμάλ Αλαμουντίν

Την ώρα που όλοι προσπαθούν να καταλάβουν αν κάτω από τα ρούχα της Αμάλ Αλαμουντίν κρύβεται μια φουσκωμένη κοιλίτσα, οι φήμες φουντώνουν και… πληθαίνουν!

Από εκεί που το αμερικάνικο περιοδικό ΟΚ! είχε γράψει ότι το ζευγάρι τραβά χωριστούς δρόμους, τελικά όχι μόνο είναι μαζί, αλλά θα αποκτήσει και απογόνους που θα «ενώσουν» για πάντα.

Σύμφωνα με το περιοδικό «InTouch Weekly», η δικηγόρος από το Λίβανο και ο 55χρονος γόης του Χολιγουντ έμαθαν πρόσφατα τα φύλα των μωρών και είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι.

«Όταν η Αμάλ και ο Τζορτζ έμαθαν ότι έχουν δίδυμα εξεπλάγησαν αλλά και φοβήθηκαν λιγάκι επειδή και οι δύο είχαν πει ότι ένα παιδί είναι αρκετό. Τώρα όμως που πληροφορήθηκαν ότι θα κάνουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι είναι πολύ χαρούμενοι. Νιώθουν σαν να χτύπησαν οικογενειακό τζακ ποτ», δήλωσε πηγή που μίλησε στο περιοδικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι όλη η φημολογία ξεκίνησε όταν πριν από μερικές εβδομάδες, η Daily Star του Λιβάνου επικαλέστηκε πηγή από το περιβάλλον της Αμάλ, και δημοσίευσε ότι η μελαχρινή δικηγόρος κυοφορεί τον καρπό του έρωτά της με τον Τζόρτζ.

Το μόνο που μένει είναι η επίσημη επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης από τους δύο μελλοντικούς γονείς…

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top