Φάντι Φαουάζ: Ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του

«Δεν θα πάψεις να μου λείπεις», γράφει στο twitter του

Ο Φαντι Φαουάζ βρήκε τον Τζορτζ Μάικλ νεκρό

Ήταν ο τελευταίος του σύντροφος, αλλά και ο άνθρωπος που βρήκε το άψυχο σώμα του στο κρεβάτι. Ο Φαντι Φαουάζ περνάει δύσκολες ώρες μετά την απώλεια του αγαπημένου του Τζορτζ Μάικλ σε ηλικία 53 ετών, ανήμερα των Χριστουγέννων, από ανακοπή καρδιάς.

Οι δυο άντρες είχαν έρθει ξανά κοντά τους τελευταίους μήνες και πέρασαν μαζί μερικές από τις τελευταίες ευτυχισμένες στιγμές του τραγουδιστή ίνδαλμα της ποπ σκηνής.

Μάλιστα, εκτός από σύντροφός του από το 2009, ήταν και ο άνθρωπος που τον βοήθησε να αποτοξινωθεί από τα ναρκωτικά.

Αργά, το βράδυ της Δευτέρας μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αποκάλυψε πως ήταν εκείνος που τον βρήκε νεκρό, το πρωί των Χριστουγέννων. 

«Είναι τα Χριστούγεννα που δεν θα ξεχάσω ποτέ... το να βρίσκεις τον σύντροφό σου να έχει πεθάνει ήσυχα στο κρεββάτι, δεν θα σταματήσεις να μου λείπεις» έγραψε.

«Θα πηγαίναμε για φαγητό. Πήγα από εκεί (σ.σ. στο σπίτι του Μάικλ) για να τον ξυπνήσει αλλά είχε "φύγει", ήταν εκεί, ξαπλωμένος και γαλήνιος στο κρεββάτι. Δεν ξέρουμε τι έγινε. Όλα ήταν περίπλοκα τελευταία αλλά ο Τζορτζ ανυπομονούσε για τα Χριστούγεννα κι εγώ επίσης. Τώρα όλα καταστράφηκαν. Θέλω ο κόσμος να τον θυμάται όπως ήταν, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος», είπε ο Φαουάζ.

Άλλαξε δε και τη φωτογραφία προφίλ του και έβαλε μια με τον ίδιο και τον Τζορτζ Μάικλ σε ευτυχισμένες στιγμές.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top