Ο Κώστας Κόκλας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για την περιπέτεια υγείας του

Τι λέει για τις τηλεοπτικές άδειες

Ο Κώστας Κόκλας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ για την περιπέτεια υγείας του

​Ο Κώστας Κόκλας μίλησε για τον αποχή του από την τηλεόραση μετά την περιπέτεια με την υγεία του αλλά και πώς έχει δει τη ζωή σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

«Μετά τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας μου, αποφάσισα να προσέξω περισσότερο τον Κώστα, να βάλω φρένο στον τρελό μου «μαραθώνιο» που δεν έχει σταματήσει εδώ και τριάντα χρόνια, όταν βγήκα από τη σχολή, και να χαρώ πράγματα που είχα… ξεχάσει πως είναι μέσα σε αυτή τη διαρκή «τρέλα». Τα είχαμε πει και τότε: τρόμαξα με το… κουδουνάκι που χτύπησε και είδα τη ζωή με άλλο μάτι. Πρέπει να ‘μαι γερός και δυνατός για τον Δημητράκη μου, που’ναι όλη μου η ζωή. Προσέχω λοιπόν τον Κώστα – και για τον Κώστα και για το παιδί. Κάνω θέατρο που δεν τραβάει μια σεζόν κι απέχω από την τηλεόραση, για να πάρω μια ανάσα. Φροντίζω τη διατροφή μου, έχω περιορίσει τα ξενύχτια και νιώθω πολύ καλά. Ξέρεις, έχουμε μπει όλοι σε ένα «τριπάκι» να τρέχουμε ασταμάτητα, για να βγάλουμε λεφτά να ζήσουμε και κινδυνεύουμε από τους τόσο έντονους ρυθμούς. Πρέπει να προσέχουμε…» ανέφερε ο ηθοποιός.

Σε ερώτηση αν έχουν πέσει τα κασέ στα πατώματα, απαντά: «Για ποια κασέ μιλάς; Κασέ υπήρχαν παλιά, τώρα υπάρχουν ψίχουλα. Παίρνεις ένα μηνιάτικο – και είσαι τυχερός αν το παίρνεις!»

Σχετικά με τα όσα έγιναν για τις τηλεοπτικές άδειες σημειώνει: «Είχε στοιχεία θρίλερ, αλλά και φαρσοκωμωδίας! Ειλικρινά, έχω φρικάρει με όλο αυτό το σκηνικό που «παίζει» με την αγωνία τόσων ανθρώπων οι οποίοι κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο. Δεν μπορούν να παίζουν τέτοια παιχνίδια στην πλάτη εργαζομένων που ζουν με τον τρόμο να μην έχουν να φάνε την επομένη…»

Σε ότι αφορά στο αν έχει στερητικό τηλεόρασης αναφέρει: «Κανένα στερητικό, πρώτον γιατί είμαι εκτός από επιλογή προκειμένου να πάρω μια ανάσα και κατά δεύτερον γιατί "παίζω" σε επαναλήψεις τεσσάρων σειρών! Και να «λείπεις», δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι. Θα ξανακάνω τηλεόραση κάποια στιγμή. Απλά δεν βιάζομαι πολύ. Για την ώρα απολαμβάνω το θεατρικό δώρο που μου έγινε δουλεύοντας σε ένα ζηλευτό κλίμα με έμπειρους αλλά και νεότερους εξαιρετικούς ηθοποιούς.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top