ΔΕΙΤΕ το υπέροχο σπίτι της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη

Σε ποια γωνία έχει ζήσει τις πιο ευτυχισμένες της στιγμές

ΔΕΙΤΕ το υπέροχο σπίτι της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη

Την πόρτα του σπιτιού της που βρίσκεται στην Πετρούπολη, άνοιξε στο περιοδικό «ΟΚ» η Αγγελική Δαλιάνη, την οποία και γνωρίσαμε πριν λίγα χρόνια ως «Μαρία η Άσχημη» στην ομότιτλη σειρά του Mega.

δαλιάνη (247x438).jpg

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως την περισσότερη ώρα της στο σπίτι, την περνάει στην κουζίνα μαγειρεύοντας φαγητό για την 6, 5 ετών κόρη της, Λυδία: «Ο Μάνος και η κόρη μου ενθουσιάζονται για μπάμιες στο φούρνο.Συχνά μαγειρεύω επίσης, φακές, φασολάδα και παστίτσιο».

δαλιάνη σαλόνι (511x424).jpg

Οι τρεις τους συνηθίζουν να ξεκουράζονται στο σαλόνι το οποίο είναι διακοσμημένο με μπεζ κουρτίνες και ξύλινα φωτιστικά. Επίσης υπάρχει και ένας διθέσιος καναπές με μπερζέρα, καθώς και δύο ξύλινες καρέκλες του σινεμά. Τις κρύες νύχτες του χειμώνα, οι τρεις τους ζεσταίνονται κοντά στο τζάκι που έχουν φτιάξει.

δαλιάνη κρεβατοκάμαρα (249x447).jpg

Ποια γωνία του σπιτιού όμως θυμάται με ιδιαίτερη νοσταλγία;

«Οι πιο ευχάριστες στιγμές που έχουμε ζήσει στο σπίτι είναι οι ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού με την Λυδία, όταν ήταν μωρό στην κρεβατοκάμαρά μας. Φέτος πηγαίνει στην Α' Δημοτικού και όπως υποστηρίζουν οι περισσότεροι φίλοι μας μοιάζει στον μπαμπά της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

δαλιάνη σαλόνι 2.jpg
Μάλιστα τώρα που η κόρη της μεγάλωσε δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει και δεύτερο παιδί αλλά όχι σύντομα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top