Μας «κούφανε»: γνωστή ηθοποιός έβγαλε την κορούλα της… Βίδρα!

Της έδωσε το όνομα του αγαπημένου της ζώου

Μας «κούφανε»: γνωστή ηθοποιός έβγαλε την κορούλα της… Βίδρα!

​Τρύπα για να κρυφτεί θα ψάχνει η κορούλα γνωστής ηθοποιού, καθώς οι γονείς της είχαν την φαεινή ιδέα να της δώσουν το όνομα του αγαπημένου τους ζώου και την έβγαλαν… Βίδρα!

«Αγαπώ τις βίδρες. Ο σύζυγός μου επίσης τις αγαπάει. Ελπίζουμε να τις αγαπήσει κι αυτή, αν και δεν το ξέρουμε ακόμα γιατί είναι μόλις τριών μηνών», είπε, στην εκπομπή «Today» του καναλιού NBC, η Ζόι Ντεσανέλ.

1421854834_455242776_jacob-pechenik-zooey-deschanel-zoom (1024x574).jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η 35χρονη ηθοποιός -γνωστή από ταινίες όπως οι «Σχεδόν Διάσημοι» και «Η Γέφυρα για την Τεραμπίθια» και τη σειρά «New Girl»- και ο 42χρονος αγαπημένος της, Τζέικομπ Πέτσενικ, έγιναν πρώτη φορά γονείς τον περασμένο Ιούλιο, ενώ παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα.

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής επεσήμανε στη Ζόι ότι το όνομα που επέλεξαν είναι λίγο ασυνήθιστο, εκείνη είχε έτοιμη την απάντηση: «εκτός από Βίδρα, θα την λέμε και Έλσι! Είναι και τα δύο πολύ γλυκά και έξυπνα ονόματα και μας αρέσουν εξίσου και τα δύο», είπε, ενώ συνέχισε τον... χαβά της, επισημαίνοντας ότι οι βίδρες είναι αξιαγάπητα και υπέροχα ζώα!

Για την... ιστορία, οι βίδρες είναι θηλαστικά που συγγενεύουν με το κουνάβι και μένουν σε περιοχές με γλυκό νερό, ενώ ολόκληρο το ονοματεπώνυμο της μπέμπας είναι Βίδρα Έλσι Πέτσενικ...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top