Γνωστός ηθοποιός παίρνει διαζύγιο για τέταρτη φορά!

Τέλος στον γάμο του μετά από επτά χρόνια

Γνωστός ηθοποιός παίρνει διαζύγιο για τέταρτη φορά!

​Πουθενά δεν στεριώνει ο Γκάρι Όλντμαν: μετά από επτά χρόνια γάμου, ο ηθοποιός παίρνει διαζύγιο και, μάλιστα, για τέταρτη φορά!

Επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές, η Αλεξάνδρα Εντεμπόροου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την περασμένη Παρασκευή, ζητώντας να τερματιστεί ο γάμος και καλεί τον Όλντμαν να πληρώσει διατροφή, αλλά και τα δικαστικά έξοδα.

51511_gary-oldman-alexandra-edenborough-gala-premios-festival-internacional-palm-springs-2014 (698x800).jpg
(H τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση Γκάρι Όλντμαν - Αλεξάνδρα Εντεμπόροου)

Ο 56χρονος ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Δράκουλα στην ομώνυμη ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα, και η 36χρονη παντρεύτηκαν την Πρωτοχρονιά του 2008 και δεν είχαν αποκτήσει παιδιά.

«Η εξάσκηση σε κάνει καλύτερο, έτσι δεν λένε; Δεν είμαι υπερήφανος που έχω παντρευτεί τέσσερις φορές, αλλά αυτός ο γάμος μου είναι καλός και ελπίζω ο τελευταίος��, δήλωσε τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γκάρι Όλντμαν.

b1e4c31c4d56.jpgimage.jpg
(Ο Γκάρι Όλντμαν με τις δύο πρώτες συζύγους του)

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε πρώτη φορά το 1987, με την Βρετανίδα ηθοποιό Λέσλι Μάνβιλ. Το 1989, λίγο μετά τον ερχομό του γιού τους, πήρε διαζύγιο, από το 1990 μέχρι το 1992 ήταν παντρεμένος με την Ούμα Θέρμαν, ενώ ακολούθησαν η μακρόχρονη σχέση του με την Ιζαμπέλα Ροσελίνι και ο γάμος με την Ντόνια Φιορεντίνο, με την οποία απέκτησε δύο γιους και χώρισε το 2001.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top