Νόνη Δούνια και Ιωάννα Σουλιώτη κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές

Τι δήλωσαν τα μοντέλα για αυτήν την απόφασή τους

Νόνη Δούνια και Ιωάννα Σουλιώτη κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές

​Για την απόφαση τους να ασχοληθούν με την πολιτική και να κατέβουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές μίλησαν τα πρώην μοντέλα Νόνη Δούνια και Ιωάννα Σουλιώτη.

«Μου έχει ξαναγίνει και την προηγούμενη τετραετία η συγκεκριμένη πρόταση από τον κύριο Βασίλη Μιχαλολιάκο και ��ίναι τιμή μου. Τότε όμως ήταν πιο μικρά τα παιδιά μου και ούτε πέρναγε από το μυαλό μου.

Η αλήθεια είναι πως εγώ ζω στον Πειραιά, τα παιδιά μου πάνε σε δημόσιο σχολείο της περιοχής, είμαστε στα σωματεία τα πειραϊκά καθώς εκεί αθλούνται, οπότε μπορώ να πω ότι αντιπροσωπεύω τη μέση Ελληνίδα που ζει στον Πειραιά.

Επίσης όπως σας είπα ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα αναμειχθώ με τα κοινά αλλά με χαρά αν μπορώ θα βοηθήσω στο κομμάτι που ξέρω και μπορώ. Βουλευτικές βλέψεις προς το παρόν δεν έχω.»

Στην συνέχεια η κυριά Ιωάννα Σουλιώτη αποκάλυψε πως πήρε και εκείνη την ίδια απόφαση. «Πρόσφατα, μόλις 2-3 μέρες πριν αποφάσισα ότι θα κατέβω στο δήμο Βύρωνα όπου και γεννήθηκα εκεί και μεγάλωσα. Δεν μένω εκεί αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Σκέφτηκα ότι από το να καθόμαστε στον καναπέ μας και να κριτικάρουμε, καλύτερα να κατέβουμε και να κάνουμε κάτι για τα κοινά.

Θα κατέβω μαζί με τον ανεξάρτητο Παναγιώτη Κόνσουλα. Δεν πιστεύω σε κόμματα και παρατάξεις αλλά σε ανθρώπους!»

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top