Τ. Σωτηροπούλου: «Είμαι με τον Δημήτρη, πού το κακό;»

Η ηθοποιός μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον πρώην της Ε. Σπανού

Τ. Σωτηροπούλου: «Είμαι με τον Δημήτρη, πού το κακό;»

«Είμαι 26 χρονών, βγαίνω με κάποιον, έχω αγόρι, δεν βρίσκω πού είναι το κακό, δεν κάνουμε κάτι κακό», είπε η Τόνια Σωτηροπούλου, μιλώντας για πρώτη φορά για τη πολυσυζητημένη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η ηθοποιός δεν θέλησε να πει πολλά για τη σχέση της, τονίζοντας ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν τι κάνει η ίδια στην προσωπική της ζωή και προσθέτοντας ότι δεν ευθύνεται η ίδια για τον ντόρο που έγινε γύρω από τη σχέση της.

«Δεν αφορά κανέναν τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Όχι γιατί θεωρώ ότι εγώ δε θα κάτσω αν μιλήσω, αλλά γιατί δεν ��πάρχει λόγος, δεν ασχολείται κανένας και γενικά οι άνθρωποι βαριούνται με όλο αυτό. Για ποιο λόγο να ασχοληθεί κάποιος με ποιον βγαίνω εγώ;» αναρωτήθηκε το κορίτσι του James Bond.

Πάντως την ίδια δεν την αφορά καθόλου που σχεδόν κάθε εβδομάδα την βλέπουμε στα περιοδικά με τον καλό της.

«Δεν με αφορά όλο αυτό γιατί η βάση μου δεν είναι εδώ, είναι στο εξωτερικό και για να φτάσω στο σημείο να είμαι αναγνωρίσιμη στο εξωτερικό πρέπει να κάνω πολλά βήματα ακόμα», είπε.

Πάντως εκείνη θα συνεχίσει να μην προκαλεί και να ασχολείται με αυτά που την ενδιαφέρουν πραγματικά.

«Δεν πρόκειται να κρυφτώ, ούτε να δώσω μεγαλύτερη σημασία σε κάτι που δεν έχει. Εγώ κάνω απλά τη ζωή μου. Πάω βόλτες, πάω διακοπές με τους φίλους μου, είμαι μια χαρά», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top