ΔΕΙΤΕ: 9 διάσημες Ελληνίδες ΤΟΛΜΟΥΝ να φωτογραφηθούν χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ την ηλικία τους και τα μυστικά τους

ΔΕΙΤΕ: 9 διάσημες Ελληνίδες ΤΟΛΜΟΥΝ να φωτογραφηθούν χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

9 διάσημες Ελληνίδες τόλμησαν και φωτογραφήθηκαν χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μίλησαν για το μεγαλύτερο ταμπού που έχουν οι περισσότερες γυναίκες.

Η Μαρία Κορινθίου, ετών 33 είπε: «Δεν είχα πρόβλημα να φωτογραφηθώ χωρίς μακιγιάζ, αφού κυκλοφορώ άβαφη. Με το μακιγιάζ τα πάω καλά μόνο όταν έχει να κάνει με τη δουλειά μου. Μέχρι πριν από δυο χρόνια δεν χρησιμοποιούσα ούτε κρέμα, ενώ τώρα βάζω, γιατί το δέρμα μου χρειάζεται ενυδάτωση.»

korinthio.jpg
Η Ευγενία Μανωλίδου ετών 38 είπε ότι «Βάφομαι, αλλά ελάχιστα. Ίσα-ίσα να τονίζονται λίγο τα χαρακτηριστικά μου. Προτιμώ το ελαφρύ και φρέσκο μακιγιάζ.»

tgjs.jpg
Η Κατερίνα Ζαρίφη που έχει φθάσει στα 36 λέει: «Μια μέρα βαριόμουν πολύ να μακιγιαριστώ και παρακάλεσα μέσω του twitter να κάνουμε μια άτυπη μέρα χωρίς μακιγιάζ, για να πάμε κόντρα στη δικτατορία της μάσκαρα. Πιστεύω πως, αν είσαι καλά εσωτερικά, δεν χρειάζεται να βάφεσαι για να νιώθεις όμορφη. Ο σύντροφός μου με προτιμάει άβαφη!»

yukeo.jpg

«Πραγματικά δεν βάφομαι καθόλου, ίσως κάποιες φορές να βάλω ελάχιστο ρουζ» λέει η Ελισάβετ Σπανού ετών 31!

truwrtuw.jpg
Η δ��μοσιογράφος Δέσποινα Καμπούρη που είναι 31 χρόνων αναφέρει: «Για να βαφτώ θα πρέπει να έχω πολλά κέφια το πρωί ή να έχω συγκεκριμένα επαγγελματικά ραντεβού όπου θέλω να είμαι πιο κομψή. Συνήθως, κατά τη διάρκεια της ημέρας είμαι χωρίς μακιγιάζ. Σε βραδινή έξοδο δεν θα βαφτώ έντονα. Χρησιμοποιώ μια βάση χωρίς γυαλάδες και προτιμώ να βάλω ελάχιστο ρουζ, μάσκαρα και λιπ γκλος.»

image.jpg

Μια από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε την Κατερίνα Καινούργιου 27 ετών, χωρίς ίχνος μακιγιάζ είναι η παρακάτω φωτογραφία. «Η ιδέα για τη φωτογράφηση μου άρεσε πολύ και είναι μια τάση ιδιαίτερα γνωστή στο εξωτερικό. Εγώ βάφομαι καθημερινά λόγω της εκπομπής και έχω έντονο μακιγιάζ.»

kaino.jpg

Η τραγουδίστρια Αμαρυλλίς είναι 31 ετών και λέει: «Ενθουσιάστηκα μόλις έμαθα για το θέμα της φωτογράφησης. Είναι ωραίο να αγαπάς τον εαυτό σου και να έχεις αυτοπεποίθηση. Η δουλειά με αναγκάζει να βάφομαι πιο έντονα στην πίστα, αλλά στην καθημερινή μου ζωή βαριέμαι να κάνω μακιγιάζ και θέλω να αναπνέει το δέρμα μου.»

imageteyie7i.jpg
«Δεν βάφομαι πολύ. Συνήθως βάζω μια ελαφριά βάση, λίγο ρουζ και λιπ γκλος, όμως φροντίζω να φοράω αντηλιακή κρέμα. Οι περισσότεροι άνδρες προτιμάνε τις γυναίκες χωρίς μακιγιάζ, αλλά δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουμε», λέει η 27χρονη Βάσω Κολλιδά.

imagetruart6ua.jpg
«Δεν έχω ανασφάλεια να κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ. Όλοι μου λένε πως έτσι δείχνω μικρότερη», λέει χαρακτηριστικά η 25χρονη Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη.

hkukyu.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top