Ε. Παπαρίζου – Α. Καψάλης: Γάμος όχι, συγκατοίκηση ναι

Διαψεύδει τα σενάρια για γάμο

Την καλύτερή της φάση περνάει η Έλενα Παπαρίζου, στο πλευρό του αγαπημένου της Ανδρέα Καψάλη. Ήρεμη πλέον και κατασταλαγμένη, στο πρόσωπο του Ανδρέα έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο.

paparizou1.jpgΟι δυο τους είναι έξι μήνες μαζί και έχουν πάει αρκετές φορές και στην Αίγινα, το ��γαπημένο νησί του Ανδρέα, όπου έχει δικό του σπίτι.

paparizou2.jpgΚαι μπορεί οι φήμες ότι η Έλενα έχει δεχθεί πρόταση γάμου να φουντώνουν, εκείνη όμως στους φίλους της το διαψεύδει κατηγορηματικά λέγοντας ότι δεν παντρεύεται.

paparizou3.jpgΑντίθετα σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά να συζήσει με τον καλό της, ενδεχόμενο που μοιάζει ως η φυσική εξέλιξη για τη σχέση τους.

paparizou4.jpgΤο περασμένο Σαββατ��κύριακο η Έλενα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το project «Helena Paparizou vs Playmen», δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής. Και μπορεί ο Ανδρέας να έφτασε στη Θεσσαλονίκη με διαφορετική πτήση, όμως η Έλενα του αφιέρωσε αρκετό χρόνο.

paparizou5.jpg


Οι δυο τους, μαζί με συνεργάτες της Έλενας δείπνησαν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «The Met» και η τραγουδίστρια σύστησε σε όλους τον καλό της.

paparizou6.jpgΜάλιστα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, ήταν αρκετά διαχυτικοί και δεν δίσταζαν να δείχνουν τον έρωτά τους.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top