Η Μις Ελλάς που παντρεύτηκε τον εργοστασιάρχη, παιδικό, καρμικό της έρωτα!

Ιστορία βγαλμένη από παραμύθι για την Άλκηστις Ανυφαντή

Ένας έρωτας βγαλμένος από τα παραμύθια είναι αυτός της Άλκηστις Ανυφαντή, με τον σύζυγο της, Γιώργο.

Η Μις Ελλάς, παντρεύτηκε και έκανε παιδί, με τον παιδικό της έρωτα, τον οποίο πλέον χαρακτηρίζει καρμικό!

Η ιστορία τους, ξεκινά από τα χρόνια του Λυκείου. Εκείνος πήγαινε τρίτη Λυκείου, κι εκείνη πρώτη. Μάλιστα είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι μεταξύ τους:

«Τότε ήταν απλά ένας πλατωνικός έρωτας. Δεν έγινε ποτέ κάτι στο σχολείο. Υπήρχε απλά ένα ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές».

5024_ALKISTIS_ANIFANTI_08102012.jpg

Πώς συναντήθηκαν όμως οι δυο τους;

Οχτώ χρόνια μετά, της έστειλε εκείνος ξαφνικά μια μέρα μήνυμα στο κινητό. Τότε, η Άλκηστις, νόμιζε πως της κάνουν πλάκα. Ούτε εκείνη τη στιγμή όμως το ειδύλλιο ευδοκίμησε, μιας και η Μις Ελλάς είχε άλλη σχέση.

Δυο-τρεις μήνες μετά όπως λέει, «με έτρωγε κάτι, δεν μου είχε φύγει, κι έκανα εγώ την κίνηση και συναντηθήκαμε».

Έκτοτε οι δυο τους είναι αχώριστοι:

«Με το που συναντηθήκαμε με τον Γιώργο από την πρώτη μέρα το ξέραμε. Ήταν να γίνει. Το πιστεύω. Υπήρξε κατευθείαν αυτή η χημεία και αυτό το κλικ. Το ξέραμε και οι δυο. Από την αρχή ξέραμε πως θα μείνουμε μαζί και θα προ��ωρήσουμε. Ήρθε και το μωράκι μας».

Η Άλκηστις Ανυφαντή, χαρακτηρίζει «καρμικό» τον έρωτα της με τ��ν σύζυγο της Γιώργο, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στο χώρο του αλουμινίου.

Πλέον, οι δυο τους ζουν μια ευτυχισμένη ζωή, με το τεσσάρων μηνών μωράκι τους, να τους δίνει κι άλλο χρώμα στην καθημερινότητα τους.

Κάντε κλικ και δείτε το video…


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top