Δ. Κοργιαλάς: «Πολέμησα μόνος μου την κατάθλιψη και νίκησα»

Τα σκοτεινά χρόνια της ασθένειας

Δ. Κοργιαλάς: «Πολέμησα μόνος μου την κατάθλιψη και νίκησα»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Δημήτρης Κοργιαλάς σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, για τη σύζυγό του, Ευρυδίκη και φυσικά για τη μουσική.

«Μετά από την περιπέτεια υγείας του πατέρα μου, είχα πέσει κανονικά σε κατάθλιψη. Σκεφτόμουν τι είναι πιο εύκολο, να πέσω στις ρόδες ενός αυτοκινήτου ή να πέσω από την ταράτσα. Είχε πάθει έμφραγμα ο πατέρας μου. Εκείνη την εποχή εγώ ήμουν μέσα στην τρελή χαρά κι αυτό με σόκαρε και με πλήγωσε», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

korgialas1.jpg

Όπως είπε όμως αυτή τη μάχη την έδωσε μόνος του, χωρίς τη βοήθεια γιατρών.

«Στην αρχή πολέμησα την κατάθλιψη με τη βοήθεια ειδικών, αλλά έχω πρόβλημα με τους γιατρούς και τα φάρμακα. Δεν παίρνω ποτέ φάρμακα. Ούτε ναρκωτικά έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου. Στο σπίτι μου, για παράδειγμα, υπάρχει μόνο μισή ασπιρίνη σε περίπτωση που κάτι συμβεί. Πολέμησα όμως μόνος μου την κατάθλιψη και τα κατάφερα. Έπρεπε να το κάνω. Στη ζωή μας υπάρχουν διάφοροι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Εγώ τον έκλεισα μόνος μου αυτόν τον κύκλο», είπε.

Όσο για την Ευρυδίκη; Παραδέχθηκε ότι είναι πάντα στο πλευρό του και τη χαρακτήρισε τη… «μούσα του».

korgialas2.jpg«Όταν γράφω τραγούδια αποφεύγω να γράφω με βάση προσωπικές μου ιστορίες και καταστάσεις. Μπορεί να μου πείτε μια λέξη κι εγώ, ως κανονικός παραμυθάς, να γράψω μια άσχετη ιστορία. Η αλήθεια είναι βέβαια, πως, αν έχει έναν άνθρωπο δίπλα σου να σου βγάζει προς τα έξω αυτά τα συναισθήματα για να γράψεις τα παραμύθια σου, δεν γίνεται. Οπότε ναι, θα μπορούσαμε να πούμε πως η Ευρυδίκη είναι η μούσα μου», είπε.

Πάντως και οι δύο έχουν καταφέρει να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή και να μην απασχολούν τα μέσα με αυτήν.

«Κι εγώ κι εκείνη ξέρουμε ποια είναι τα όριά μας. Αλλά ποτέ δεν κατάλαβα τι δουλειά έχω εγώ μπροστά στην κάμερα. Νιώθω τόσο άβολα, μου είναι τόσο ξένο όλο αυτό και γι’ αυτό το λόγο δεν πηγαίνω σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ξέρω ότι δεν είμαι καλός. Δεν μπορώ να είμαι και καλός ηθοποιός, πέρα από τραγουδιστής», τόνισε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top