Μάριος Φραγκούλης: «σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί»

Η αποβολή της συντρόφου του και η αποκάλυψη ότι είναι υιοθετημένος

Το ότι έχει ανάγκη από ένα παιδί και είναι πρόθυμος να υιοθετήσει δηλώνει ο Μάριος Φραγκούλης, αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος ήταν υιοθετημένος και μιλώντας για τα προσωπικά του!

«Έχω ανάγκη ένα παιδί, θα ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί… Πριν λίγα χρόνια η σύντροφός μου ήταν έγκυος, αλλά δεν τα καταφέραμε τελικά. Πιστεύω στη δύναμη πατέρα και παιδιού», αναφέρει ο γνωστός καλλιτέχνης.

Επισημαίνοντας ότι ο ίδιος ήταν υιοθετημένο παιδί (τον μεγάλωσε η θεία του), ο Μάριος Φραγκούλης εξομολογείται: «το ήξερα από τεσσάρων χρονών που ήρθα από την Αφρική. Οι γονείς μου μου είπαν “θα μείνεις στη θε��α Λούλα”. Δεν την ήξερα καθόλου. Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούσα να επικοινωνήσω εύκολα με κανέναν. Υπήρξα, όμως, πολύ τυχερός, γιατί έπεσα στα χέρια δύο ανθρώπων που μ’ αγάπησαν πραγματικά - ίσως περισσότερο και από δικό τους παιδί».

«Σκέφτομαι σοβαρά να υιοθετήσω ένα παιδί, το θέλω πάρα πολύ. Βέβαια, είναι μια απόφαση που δεν είναι αστεία, ούτε μπορείς να υιοθετήσεις ένα παιδί επειδή είναι μεγάλη επιθυμία σου. Πρέπει να αλλάξεις όλη σου τη ζωή, να ξέρεις ότι μπορείς να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά», λέει, προσθέτοντας πως η πιο όμορφη στιγμή είναι όταν μιλάς με ένα παιδί και ξέρεις ότι το μόνο που θέλει από εσένα είναι… εσένα.

Τέλος, ο Μάριος Φραγκούλης δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι είναι ερωτευμένος: «είμ��ι ερωτευμένος. Αγαπώ και αγαπιέμαι», αναφέρει χαρακτηριστικά!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top