Stan: τι τατουάζ έχει στο επίμαχο σημείο του;

Hot αποκαλύψεις από τον νεαρό τραγουδιστή

Stan: τι τατουάζ έχει στο επίμαχο σημείο του;
Το ότι έχει κάνει καφρίλες, δεν κάνει καταχρήσεις και έχει τατουάζ… στο επίμαχο σημείο αποκάλυψε ο Stan, μιλώντας παράλληλα για την πορεία του στην μουσική και το πιο τρελό πράγμα που του έχει συμβεί με θαυμάστρια!

​«Δεν πίνω, δεν καπνίζω, έχω τρέλα με τα τατουάζ! Έχω τολμήσει και σε σημεία που δεν πρέπει! Σε επίμαχα σημεία έχω αστεράκια και φτερά αγγέλου», είπε ο νεαρός τραγουδιστής σε συνέντευξη με τον Γιώργο Σατσίδη που θα προβληθεί απόψε.

Πιο μικρός, πάντως, ήταν… άτακτος: «έχω σπάσει καθρέφτη από αμάξι, έχω βάψει τους μισούς τοίχους του σχολείου μου που ήταν φρεσκοβαμμένοι, έχω ανοίξει κατά λάθος το πυροσβεστικό σύστημα σε ένα κτίριο και έχει γεμίσει ολόκληρο νερό».

Τονίζοντας πως πρώτο του μέλημα είναι το να κάνει μουσική, ο Stan υποστήριξε πως το σύστημα πετάει έξω όσους δεν είναι καλοί στην δουλειά τους. Επίσης, αποκάλυψε ότι για να γράψει το νέο hit του Σάκη Ρουβά, «Τώρα», χρειάστηκε 30 λεπτά, ενώ πρόσθεσε ότι θα ήθελε να γράψει λαϊκά τραγούδια για την Νατάσσα Θεοδωρίδου, τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Πέγκυ Ζήνα!

«Δεν έχω σχέση με την Άννα Μαρία. Την αγαπώ πολύ, ίσως λίγο παραπάνω από τους άλλους φίλους, αλλά δεν υπάρχει ερωτική σχέση», ανάφερε επίσης ο τραγουδιστής, που εξομολογήθηκε ότι σε πρόσφατη συναυλία του μία θαυμάστρια του τράβηξε τα μαλλιά… για να πάρει μερικές τρίχες του!


Δείτε το τελευταίο clip του Stan, «Καλοκαιρινή Δροσιά»


​​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top